Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba benim yarın bata 5 gün kalmış olacak. Predictör aldım ama gelmedi henüz . 6 gün öncesine kadar sonuç verir diyo. Yapmalı mıyım yoksa 2 3 gün kalana kadar beklemeli miyim kararsız kaldım ?

bence bekle canım elinde fazlaysa yap beklemek zorrr

Bu ay aspir setine başlıyorum. C-life ballı bitkisel macun da aldım ama önce aspir setini kullanayım diyorum bilemedim ikisinin de kullanım süresi 3 ay. Ara verip tekrar kullanabiliyorsun.

Kullan canım İnşallah faydası olur

Judy_K canım sen adetin 3. günü mü başladın soğan kürüne? Peki 20 gün yapıp testere dişli aslan pençesi kürüne geçicek misin ?

Yok canım malesef bazı sebeplerden dolayı adetten 1hafta sonda başladım. Aslan pençesi yapamam çünki Azerbaycanda yok öyle bişey sanırım bulamam. İncir kürü yaparım belki

Yok canım malesef bazı sebeplerden dolayı adetten 1hafta sonda başladım. Aslan pençesi yapamam çünki Azerbaycanda yok öyle bişey sanırım bulamam. İncir kürü yaparım belki
Aaaa yok mu aktarlarda sorsan aslında fotoğrafını gösterip, belki adı farklıdır?

Kızlar herkese merhaba pikosu olan arkadaşlara benim doktorumun bana verdiği çayı öneririm 1 ay kullandım 2 ay hamile kaldım marka ismini vericem çayın ESİLA ÇİVAN PERÇEMLİ HAYIT TOHUMLI ÇAY alın sabah akşam için rabbim min izni ile pico lar eriyip nasipsede hamile kalabilirsin

kizlar ben hala adet olmadim 12 gun gecti iyice sabirsizlaniyorum artik cumaya kadar nasil beklicem dun akintiyla pembemsi bi kan gelmisdi daha da bisey yok olmadim daha adet

kizlar ben hala adet olmadim 12 gun gecti iyice sabirsizlaniyorum artik cumaya kadar nasil beklicem dun akintiyla pembemsi bi kan gelmisdi daha da bisey yok olmadim daha adet

Ayy inşaALLAH yerleşmedir :) cuma günü kan testi mi yapıcaksın? Niye şimdi yapmıyorsun?

Bu çizgi nedir arkadaslar hayalet mi ben mi hayal görüyorum

Eklentiler

• 729EB9D8-16BD-4CC6-A2EE-0147C087587D.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…