- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Bugün erken gebelik testi siparis verdim gelirse hemen yapıcam
bence bekle canım elinde fazlaysa yap beklemek zorrrKızlar merhaba benim yarın bata 5 gün kalmış olacak. Predictör aldım ama gelmedi henüz . 6 gün öncesine kadar sonuç verir diyo. Yapmalı mıyım yoksa 2 3 gün kalana kadar beklemeli miyim kararsız kaldım ?
Canım 2 tane aldım özellikle :)bence bekle canım elinde fazlaysa yap beklemek zorrr
3. Ay nekadar aceleciyim dimi :))kacıncı ay canım :)
Sizce bu ?3. Ay nekadar aceleciyim dimi :))
Test bozuk büyük ihtimalSizce bu ?
13 gün yapabildim canım normalde 15 gün yapacaktım sonra bişeyler oldu yapamadım
Bu ay aspir setine başlıyorum. C-life ballı bitkisel macun da aldım ama önce aspir setini kullanayım diyorum bilemedim ikisinin de kullanım süresi 3 ay. Ara verip tekrar kullanabiliyorsun.
Judy_K canım sen adetin 3. günü mü başladın soğan kürüne? Peki 20 gün yapıp testere dişli aslan pençesi kürüne geçicek misin ?
ben üşenmesem su sogan kürünü yapmam lazım aslında
Aaaa yok mu aktarlarda sorsan aslında fotoğrafını gösterip, belki adı farklıdır?Yok canım malesef bazı sebeplerden dolayı adetten 1hafta sonda başladım. Aslan pençesi yapamam çünki Azerbaycanda yok öyle bişey sanırım bulamam. İncir kürü yaparım belki
Sizce bu ?
Gereğinden fazla idrar damlatılmış gibiTest bozuk büyük ihtimal
Aaaa yok mu aktarlarda sorsan aslında fotoğrafını gösterip, belki adı farklıdır?
Teste ulaşamıyor musunuz?kizlar ben hala adet olmadim 12 gun gecti iyice sabirsizlaniyorum artik cumaya kadar nasil beklicem dun akintiyla pembemsi bi kan gelmisdi daha da bisey yok olmadim daha adet
kizlar ben hala adet olmadim 12 gun gecti iyice sabirsizlaniyorum artik cumaya kadar nasil beklicem dun akintiyla pembemsi bi kan gelmisdi daha da bisey yok olmadim daha adet
Bi değişiklik hissetmedim hiç canım akıntım falanda olmadıSonuç alabildin mi? Rahminde bi değişiklik oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?