- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
Bat ne zamamdi canm
Geçen cumartesiydi canım ve benim adetim düzenli gelir 4 gün geciktim yani
canım hayırlı olsun bence çizgi gayet net; ) sağlıkla kucağına alırsın inşAllah
Allah razı olsun canım, Amin inşallah
Ne kadardır evlisin canım ne kadardır deniyorsunuz?
Sabah erken uyandım karın ağrısıyla, regl olmuşum, çok üzüldüm ağladım bu kez. Sanırım artık anladım tedavisiz olmicak.
Önceki döngülerim genelde 33 gündü canım sadece bundan önceki iki ay 37. günde geldi, hatta endişelenip doktora gitmiştim, polikistik over demişti. Bu ay da işte yine 33 te oldu, yine gecikmediğine sevindim ama bu aydan umutlanmıştımCanım çok erken değil mi? Bat günün müydü?
Önceki döngülerim genelde 33 gündü canım sadece bundan önceki iki ay 37. günde geldi, hatta endişelenip doktora gitmiştim, polikistik over demişti. Bu ay da işte yine 33 te oldu, yine gecikmediğine sevindim ama bu aydan umutlanmıştım
Judy'cim inan moralim düzeldi, bana da dr aşılama yapalım dedi ama umarım gerek kalmaz. Ben de bir süre oluruna bırakmak istiyorum 4-5 ay kadar, eşimse iyi bir doktor bulup gidelim zaman kaybetmeyelim diyor.pcolu arkadaşlar izleyin
Tercih senin güzelim. Ben de doktora gitme derim ama. Gördün mü kız türkiyede en iyi doktorlara gittim diyor. Bence evde doğal bişeyler yap.Judy'cim inan moralim düzeldi, bana da dr aşılama yapalım dedi ama umarım gerek kalmaz. Ben de bir süre oluruna bırakmak istiyorum 4-5 ay kadar, eşimse iyi bir doktor bulup gidelim zaman kaybetmeyelim diyor.
Hayırlı olsun canım allah sağlıklı salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar bugün iş dönüşü yaptığım test. Duygularım karmakarışık çift çizgi hemen belirdi ama kan verene kadar çok heveslenmemeye çalışıyorum
Çok ama çok tuhafım karışığım
Çok şükür canım inşallah inşallah ya dua et bizedeİyi yapmışsın Cnm yeni ev yeni Bebek diyelim :) çok şükür iyi gidiyor .
BEnde yaptım soğan kürünü canım bakalım doktora gidince bi etkisi olmuş mu görecezAllah kolaylık versin canım ihmal etme başla tedavine. Ben soğan kürüne başladım iki gündür. Bu ay yapiyim rahmim temizlensin. Önümüzdeki ay gidicem inşaALLAH doktora
Ayy canım benimde 9 ay olacak bizde 4 -5 aydır deniyoruz ama biz hiç korunmadik Ayy inşallah senin gibi isteyen herkes hamile kalır Aminnn9 aylık evliyiz canım, çocuk çok istediğimizden 4-5 aydırda deniyoruz hiç korunmadık bu aya nasipmiş
Hayırlı olsun canım allah sağlıklı salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Ayy canım benimde 9 ay olacak bizde 4 -5 aydır deniyoruz ama biz hiç korunmadik Ayy inşallah senin gibi isteyen herkes hamile kalır Aminnn
Amin inşallah canım beklemedeyim bende inşallah ben ve isteyen herkes hamile kalırBizde hiç korunmadık canım 4-5 aydırda çocuk istiyorduk bu aya nasipmiş rabiim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?