Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende beklemedeyim cok skldim beklemkden yaaa cuma gunu doktorq gidicem .. Sabah kalkdigimda mide bulantim istahsizlik ve 24 saatt uyusamda uykumu alamiyorum surekli uyku halindeyim ama yinede umitlenmek istemiyorum belirtiler hamilesin dio ama ins. hayal kirikligi yasamam

Sabah erken uyandım karın ağrısıyla, regl olmuşum, çok üzüldüm ağladım bu kez. Sanırım artık anladım tedavisiz olmicak.

Canım çok erken değil mi? Bat günün müydü?
Önceki döngülerim genelde 33 gündü canım sadece bundan önceki iki ay 37. günde geldi, hatta endişelenip doktora gitmiştim, polikistik over demişti. Bu ay da işte yine 33 te oldu, yine gecikmediğine sevindim ama bu aydan umutlanmıştım

Üzülme tatlım. Bak yukarda video paylaştım onu izle

Judy'cim inan moralim düzeldi, bana da dr aşılama yapalım dedi ama umarım gerek kalmaz. Ben de bir süre oluruna bırakmak istiyorum 4-5 ay kadar, eşimse iyi bir doktor bulup gidelim zaman kaybetmeyelim diyor.
Tercih senin güzelim. Ben de doktora gitme derim ama. Gördün mü kız türkiyede en iyi doktorlara gittim diyor. Bence evde doğal bişeyler yap.
Bunu da izle :)

Hayırlı olsun canım allah sağlıklı salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Allah kolaylık versin canım ihmal etme başla tedavine. Ben soğan kürüne başladım iki gündür. Bu ay yapiyim rahmim temizlensin. Önümüzdeki ay gidicem inşaALLAH doktora
BEnde yaptım soğan kürünü canım bakalım doktora gidince bi etkisi olmuş mu görecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…