İnşallah canım.. Peki hangi test alsam acaba hangisi güvenilir..
Kızıma hamile kaldığım zamanda adete daha bı hafta varken kasigima ağrı giriyordu belim de ağrı oluyordu şimdi yine öyle olunca suphelendimSilik çizgi var canım evet, bekle bakalım kesinleşsin, nasıl şüphelendin peki?Benim de bat'a üç gün var, dün karnım bekim ağrıdı, beyaz (su gibi) akıntım oldu, adet oluyorum galiba dedim ama yok şimdilik.
22 haftalık olduk canım. Allaha şükür iyiyiz .sen nasılsın. iyisin insaAllah
Merhaba hanımlar;
Neredeyse hamileliğe hazırlıkla ilgili tüm başlık ve yorumları okudum.
37 yaşındayım 2 yıllık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz tüm tetkiklerimiz çok güzel her ay düzenli 5-6 yumurtam olmasına rağmen gebe kalamadım.
Bu ay batıma 5 gün var ve bu sabah pembe 3-4 damla kanamam oldu durdu! Bu durumu yaşayıp gebe olan yerlesme kanamasi olabir.benimde bata 5 gun kala olmustu.baktim.devami gelmeyince test yaptim hamileyim.benimki bos gebelikti ama kurtaj oldum.
22 haftalık olduk canım. Allaha şükür iyiyiz .sen nasılsın. iyisin insaAllah
Soğan kürü tecrübelerini bekliyorum canım, ben de bir türlü cesaret edemedim midem hassas. İnşallah şifa olurAllah kolaylık versin canım ihmal etme başla tedavine. Ben soğan kürüne başladım iki gündür. Bu ay yapiyim rahmim temizlensin. Önümüzdeki ay gidicem inşaALLAH doktora
Ben hiç hamile kalmadığım için bilmiyorum canım, adet belirtisiyle o kadar benziyor ki...Kızıma hamile kaldığım zamanda adete daha bı hafta varken kasigima ağrı giriyordu belim de ağrı oluyordu şimdi yine öyle olunca suphelendim
Soğan kürü tecrübelerini bekliyorum canım, ben de bir türlü cesaret edemedim midem hassas. İnşallah şifa olur
Çok yeni gibi duruyor, çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin. Darısı başımaKızlar bugün iş dönüşü yaptığım test. Duygularım karmakarışık çift çizgi hemen belirdi ama kan verene kadar çok heveslenmemeye çalışıyorum
Çok ama çok tuhafım karışığım
Çok yeni gibi duruyor, çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin. Darısı başıma
Cnm yoğunluktan Fatma yazdı sandım seni yeni farkettim ama çok yoğunum çok şükür burada konuşuyorduk hatırlarsan 2 ci ay hamile kaldım çok şükür şimdilik herşey iyi gidiyor hep böyle sağlıklı sorunsuz gider insallah .kız nber sen hamile mi kaldın hayırlı olsun canımmm
Hayırlı olsun Cnm hamilesij o karışık duygular da hamilelikten annesi hormonların yükselmeye başladı :)))))Kızlar bugün iş dönüşü yaptığım test. Duygularım karmakarışık çift çizgi hemen belirdi ama kan verene kadar çok heveslenmemeye çalışıyorum
Kızlar bugün iş dönüşü yaptığım test. Duygularım karmakarışık çift çizgi hemen belirdi ama kan verene kadar çok heveslenmemeye çalışıyorum
Hayırlı olsun Cnm hamilesij o karışık duygular da hamilelikten annesi hormonların yükselmeye başladı :)))))
Tebrik ederim canım kan sonucunu bekliyoruz
Bat ne zamamdi canmKızlar bugün iş dönüşü yaptığım test. Duygularım karmakarışık çift çizgi hemen belirdi ama kan verene kadar çok heveslenmemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?