Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızıma hamile kaldığım zamanda adete daha bı hafta varken kasigima ağrı giriyordu belim de ağrı oluyordu şimdi yine öyle olunca suphelendim

Allah kolaylık versin canım ihmal etme başla tedavine. Ben soğan kürüne başladım iki gündür. Bu ay yapiyim rahmim temizlensin. Önümüzdeki ay gidicem inşaALLAH doktora
Soğan kürü tecrübelerini bekliyorum canım, ben de bir türlü cesaret edemedim midem hassas. İnşallah şifa olur

Kızıma hamile kaldığım zamanda adete daha bı hafta varken kasigima ağrı giriyordu belim de ağrı oluyordu şimdi yine öyle olunca suphelendim
Ben hiç hamile kalmadığım için bilmiyorum canım, adet belirtisiyle o kadar benziyor ki...

Soğan kürü tecrübelerini bekliyorum canım, ben de bir türlü cesaret edemedim midem hassas. İnşallah şifa olur

Anlatıcam tecrübelerimi canım. Benim de midem hassas ama hiç bişey olmuyor korkma :) burnunu tutup dik kafana. :)

Tekrar merhaba hanımlar;

Bhcg sonucum 0,100 yani negatif! Doktorum bir kaç damla pembe kanamanın 1 gün sürmesine karşın sonucu garip buldu, 8 gün içerisinde regl olmazsam testi tekrarlayalım dedi. ( geç ovülasyonlarda adet gününü 1 hafta geçmeden sonucu göremeyiz dedi)..
Bu durumu yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı ?

Kızlar bugün iş dönüşü yaptığım test. Duygularım karmakarışık çift çizgi hemen belirdi ama kan verene kadar çok heveslenmemeye çalışıyorum
Çok ama çok tuhafım karışığım

Eklentiler

• 04CA7180-59F3-44F2-B333-02CEE14DB7EC.jpeg
    19,4 KB · Görüntüleme: 88
  • 71D752EB-F047-4E33-A47D-D2DFF12D3B6B.jpeg
    16,8 KB · Görüntüleme: 95
kız nber sen hamile mi kaldın hayırlı olsun canımmm
Cnm yoğunluktan Fatma yazdı sandım seni yeni farkettim ama çok yoğunum çok şükür burada konuşuyorduk hatırlarsan 2 ci ay hamile kaldım çok şükür şimdilik herşey iyi gidiyor hep böyle sağlıklı sorunsuz gider insallah .

Hayırlı olsun Cnm hamilesij o karışık duygular da hamilelikten annesi hormonların yükselmeye başladı :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…