- 2 Kasım 2017
- 425
- 192
- 18
- 30
Bence silik bi cizgi var orda .kan versen kesin cikararkadaşlar merhaba ben sabah şüphelenip bı test yaptım ve adetime 4 gün var bu şekilde çıktı sizce gebelik varmi
Bende silik çizgiyi gördüm ama adet gunume kadar beklemek istiyorum kesin olması icinBence silik bi cizgi var orda .kan versen kesin cikar
Yarin tekrar yap bakalm koyulasma olcak miBende silik çizgiyi gördüm ama adet gunume kadar beklemek istiyorum kesin olması icin
Silik çizgi var canım evet, bekle bakalım kesinleşsin, nasıl şüphelendin peki?arkadaşlar merhaba ben sabah şüphelenip bı test yaptım ve adetime 4 gün var bu şekilde çıktı sizce gebelik varmi
Yemi evli sayılırız ikimiz deebebiş yeni mi düşünmeye başladınız
Aynen özlendiniz bende yazayım dedim canım tedavi falan Yok araya hastalık cenaze falan girdi hep yarıda kaldı inşallah bu aydan sonra gidecem doktora sen n’aptın peki
Silik çizgi var canım evet, bekle bakalım kesinleşsin, nasıl şüphelendin peki?Benim de bat'a üç gün var, dün karnım bekim ağrıdı, beyaz (su gibi) akıntım oldu, adet oluyorum galiba dedim ama yok şimdilik.
Kızlarr gunaydın,
dün gece rüyamda hamilelik testi yapıyordum veee pozitif. Sonra inanmayıp eczaneye gidiyordum bir yandan da adet olmuşum Bu nasıl olur nasıl olur diye düşünürken yeni testler alıp alıp yapıyordum ve hepsi pozitif çıkıyordu ama bir yandan da adetim devam ediyor pedlerim doluyordu çok değişikti uyanınca hem sevindim hem üzüldüm Sonra dedim ki bu bir işaret, en iyisi bir test alayım. Test aldım yapıcam bi ara.. Bat 3 benim. Sizce bugün içinde yapsam doğru sonuç verir mi??
Kasıklarımdaki ağrı adet öncesi hep olduğundan onu belrtiden saymıyorum yoksa o var bel ağrısı ile beraber sadece..
hayaller çöpte şuanCanım yarın sabah inşallah ilk idrarınla yap. Güüzel haberlerini bekliyoruz. Rüyalara da takma biz neler neler gördük hamilelikle ilgili ama bak yok bebiş
Hayırlısı olsun canım, allah hayırlı zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah.Ve testi yaptım kocaman bir negatif..
İnşallah canım. Bence abt a 3 kala yaptııgm test doğrudur sence şansım var mı hala?Hayırlısı olsun canım, allah hayırlı zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah.
Bence hala sans var canim bazi testlerin hassasiyeti cok dusuk oluyorİnşallah canım. Bence abt a 3 kala yaptııgm test doğrudur sence şansım var mı hala?
baya hassas bir test bu güya.. predictor early.Bence hala sans var canim bazi testlerin hassasiyeti cok dusuk oluyor
hayaller çöpte şuan
İnşallah canım.. Peki hangi test alsam acaba hangisi güvenilir..Tabiki şansın var. Bat gününde ilk idrarınla yap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?