Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin kız özletiyorsun kendini yoksun ne zamandır. Neler yapıyorsun nasıl gidiyor tedavi? :)
Aynen özlendiniz bende yazayım dedim canım tedavi falan Yok araya hastalık cenaze falan girdi hep yarıda kaldı inşallah bu aydan sonra gidecem doktora sen n’aptın peki

Herkese günaydın benim bata 6 günüm var ama tatildeydim bir haftadır atla zıpla yüz yürü koş. Bakalım olursa sürpriz olabilir inş vardır

Allah bagıslasın demekki hamile kalabiliyorsun tabi gerçi bu işler nasip işi bi bakıosun oluyo bi bakıosn olmuyo. Allahım herkese salih saliha hayırlı evlatlar nasip etsin

kız nber sen hamile mi kaldın hayırlı olsun canımmm
Günaydın diyimi Fatma sana :))))) evet Cnm çok şükür 18 haftalık olduk teyzesi kızım olucak kısmetse iğneyi ilk vurulduğum ay olmadı zatrn biliyorsun ikinci ay çift çizgiyi gördük inanamadım çok şükür Cnm rabbime .

Merhaba hanımlar;
Neredeyse hamileliğe hazırlıkla ilgili tüm başlık ve yorumları okudum.

37 yaşındayım 2 yıllık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz tüm tetkiklerimiz çok güzel her ay düzenli 5-6 yumurtam olmasına rağmen gebe kalamadım.
Bu ay batıma 5 gün var ve bu sabah pembe 3-4 damla kanamam oldu durdu! Bu durumu yaşayıp gebe olan var mı aramızda

Merhabalar..
Umarim yerlesme kanamasi dedikleridir canim..

Merhaba kızlar. Bugün itibariyle adetim 2 gün gecikti ve akıntım var umutlandım açıkçası sizce test yapmalı mıyım

arkadaşlar merhaba ben sabah şüphelenip bı test yaptım ve adetime 4 gün var bu şekilde çıktı sizce gebelik varmi

Eklentiler

• IMG_20180702_080413.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…