Walla ev taşıdım falan koşuşturma içindeydim canım sen napıosun nasıl gidiyor hamilelikOooo nerelerdesin Cnm napıyorsun :) slm bu arada kızlar nasılsınız .
Aynen özlendiniz bende yazayım dedim canım tedavi falan Yok araya hastalık cenaze falan girdi hep yarıda kaldı inşallah bu aydan sonra gidecem doktora sen n’aptın pekiHoşgeldin kız özletiyorsun kendini yoksun ne zamandır. Neler yapıyorsun nasıl gidiyor tedavi? :)
İyi yapmışsın Cnm yeni ev yeni Bebek diyelim :) çok şükür iyi gidiyor .Walla ev taşıdım falan koşuşturma içindeydim canım sen napıosun nasıl gidiyor hamilelik
uzulme canim hayirlisi olsun bende suphelerdeyim kafam iyice karisti 1 senedir isitiyorum bende ama nasip bakalim hersey bir oglum var 4 yasinda 2.ci olsun diye 1 senedir ugrasyrm bu ay tesste cikti kanda cikmadi sonra test yaptim yine cikti anlamadik gitti valla bu isten bisey
İyi yapmışsın Cnm yeni ev yeni Bebek diyelim :) çok şükür iyi gidiyor .
Günaydın diyimi Fatma sana :))))) evet Cnm çok şükür 18 haftalık olduk teyzesi kızım olucak kısmetse iğneyi ilk vurulduğum ay olmadı zatrn biliyorsun ikinci ay çift çizgiyi gördük inanamadım çok şükür Cnm rabbime .kız nber sen hamile mi kaldın hayırlı olsun canımmm
Merhabalar..Merhaba hanımlar;
Neredeyse hamileliğe hazırlıkla ilgili tüm başlık ve yorumları okudum.
37 yaşındayım 2 yıllık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz tüm tetkiklerimiz çok güzel her ay düzenli 5-6 yumurtam olmasına rağmen gebe kalamadım.
Bu ay batıma 5 gün var ve bu sabah pembe 3-4 damla kanamam oldu durdu! Bu durumu yaşayıp gebe olan var mı aramızda
Teşekkür ederim canım umarım öyledirMerhabalar..
Umarim yerlesme kanamasi dedikleridir canim..
Varsa yap canim ben bat gununde yaptim cikti.Merhaba kızlar. Bugün itibariyle adetim 2 gün gecikti ve akıntım var umutlandım açıkçası sizce test yapmalı mıyım
Varsa yap canim ben bat gununde yaptim cikti.
Kuzum o zaman test yapmali miyim diye niye sordun?Yarına alabilirim ancakta akıntım da var ikilemde kaldım
Kuzum o zaman test yapmali miyim diye niye sordun?
Ben de hani var da yapsam mi yapmasam mi diye soruyorsun sandim.
Insallahh canim Allah gonlune gore versin.Gecikmem olduda o yüzden bi umurlanmıştım bakalım yarında adet olmazsam test alacağım hayırlısı bakalım
Insallahh canim Allah gonlune gore versin.
Baska cocuk var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?