Yoo ele hemişeki axıntımdı. Dünen yumurtlama axıntısı kimi axıntım var idi. Deyerlendirdik axşam. Day bilmirem dünen idi ya yox. Ama menim yumurtlamam 16-cı 17ci gun falan olurdu. Soğan suyu yeqin yumurtanı böyüdüb çatladıb. Deqiq bilmirem.
kızlar ben geldiiiiiiiiimmmmmmm uzun zaman sonra nasılsınız benim bayagı bişeyim oldu
Ayyyyy canımmmm benim hoş geldin ablacığım neler oldu anlat. İnşaALLAH hayırlıdır
ben korunma sürecindeyim hala 1. adet yeni bitti, bekliyoruz bakalım 2 3 ay koruncam gibi..
size de geçmiş olsun, umarım sorunsuz biter de çalışmalar devam eder, bebişler geliirr:)cennetyarim
canım Allah bilir hayırlı mı degil mi artık.
şimdi bende ki durum şu. pco luyum gibi görünüyor. defalarca test ve ultrasona girdim hala da devam ediyorum. aşılamaya daha gecilmedi. klomen kullandım bu ay ama ultrasonda hiç yumurta yoktu adetin 3. günü yine gidicem.
eşimin tahlilinde de sperm ileri hareket ve şekil bozuklugu cıktı testi yenilediler yine aynısı cıkarsa ürolojiye gidecek.
Genelde alan olmuyor okuduğm kadarıyla, gecikince yapma taraftarıyım boşuna hüsrana uğramamak içinnn çünk bazen negatif çıkıp bat gecikip pozitif cıktıgı olabiliyor boşuna üzüntü yaşanıyorbenim de bata son 5 gün..son 5 gün test yapıp doğru sonuç alan var mı?
bat 6 benım kızlar heyecanlıyım ilk denememiz inş olmam
Bende uzatmaları oynuyorum heralde canım yaaBat son 3
Hadi bakalım canım inşallah hamilesindirGerçekten mi şu an bana büyük bir unut oldunuz ... Bende adeti 3 gün geçince yaptım negatif çıktı şimdi 5 . Gün doktor 8. Gün gel tekrar yapalım dedi
Maalesef adet oldum ama şaşkınım ilk defa 5 gün geç oldu hiç şaşmazdıHadi bakalım canım inşallah hamilesindir
Olsun canım bi daha ki aya denemelere devam insan vücudu değiştikçe adet te arada değişebiliyor canımMaalesef adet oldum ama şaşkınım ilk defa 5 gün geç oldu hiç şaşmazdı
Cnm 2 yillik evliyim ben sen?İnşaALLAH canım ne kadardır evlisin
Canım ben bi şey göremedim, şu anlık negatif gibi duruyor. Daha 5 gün var ama hayırlısı.Benmde bat 5 gün kaldırıldı bugün test yaptim böyle cıktı
Eki Görüntüle 2163337 Eki Görüntüle 2163337
Öyle tabi canım zaten çok takmıyorum henüz 5 ay oldu ve sancım aşırı çok olunca doktorum bi ultrasonla bakalım dedi baktık kist tarzı bişey yok elhamdulillah temiz, bekliyoruz bakalım :)Olsun canım bi daha ki aya denemelere devam insan vücudu değiştikçe adet te arada değişebiliyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?