Adete 5 gün kala..

Aynen canım , çok kaptirmiyorum , geçen iki ay boyunca 10 gün gecikti baya bı heveslenmistim , ama bu ay çok düşünmüyorum, hayırlısı olsun diyorum, herşeyin bir zamanı var, inşallah senin de nasibinde vardır hayırlı haberler alırsın umarım

Bende kaptırmıyorum inşallah hüsrana uğrayıp toparlanmak üzülmemiş gibi numara yapmak çok zor

Kan testinin olmaz ki yanılma payı valla bugün moral bozukluğuyla verdim kendimi temizliğe ağır ağır işler yaptım
Evet ama yinede ben biyerde okumuştum adeti 9 gun geçince idrar da çikmamiş doktora gitmiş kandada çıkmamış hatta doktor adet olması için bi ilaç vermiş 7 gun gecmesine rağmen yine olmamış sonra baygınlık gecirerek hastaneye kaldırılmıs ve hamile oldugu anlaşılmış var oyle şeyler dikkat et bence adet olana kadar dikkatli olmak lazım dollenmenin ne zaman oldugunu bilemezsin illa yumurtlama doneminde döllenme olacak diye bi kural yok adete 1 gun kala bile olabiliyormus benden demesi

Canım keske olsa ama bize olmaz öyle şeyler sanırım adetim düzensizleşti pcoluyum düşük yaptıktan snr düzene girmişti zaten adetim. Yalnız hiç olmazdı çok sarı akıntım var. Kan testinde yanlış olmaz ya. Binde birdir ancak o da bana vurmaz Birde beniö göbek deliğim koyulaştı bunlar gebelik belirtisi olsa vucudum bu kadar sinyal verirken hcg de yükselmiş olurdu cıkardo zaten

Sabah ateşlendim hastaneye gittik bademcikler iltihaplanmiş tabi bu rada hgc de bakıldı sonuç sıfırlarda yani hamile degilim bata 4 gun kaldı ama ben yarın adet olurum. Bekleyenlere bol şans diliyorum
E yap bi test sonucu da yaz bize . Ben bu ay bülent tıraşa gidicem

bende seninle ayni durumu yasiyorum hatta dusugumuz bilr nerdeyse ayni zamamda. bir tarafim ayni tepkiler diyor bir tarafim hayir psikolojiktir diyor bir tarafim hamilesin diyor diger tarafim sacmalama diyor. sizin son duruminuz nedir hamile misiniz ?

Ben bülent tıraşta tüp bebeğe başldım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…