Adete 5 gün kala..

Denizhifam test yapma gibi bir sansin yokmu canim??
Benim bebeklerim idrar testinde çıkmıyor maalesef adet günümde bugun . Bakalım 3 ay önce bebek kaybettiğimden beri düzenli adet görüyordum 3/5 gün geçerse yaparım test . Aslında test yapmama sebebim negatif çıkmasının yanı sıra tam 50 tl verip kan veriyorum eve geliyorum kırmızı kart görünce sinir oluyorum

Her gebelik farklı. Bu benim 3.gebeliğim. hepsinde birbirinden farklı belirtiler yasadım. Ezber bozuyolar kısaca. Hayırlısı olsn hakkında :)
Evet ya benim 5 düşük yaptım son düşüğümde adet olmuştum lekeler devam edince dpktora gidip hamile oldugumu öğrenmiştim

Denizhifam test yapma gibi bir sansin yokmu canim??
Benim bebeklerim idrar testinde çıkmıyor maalesef adet günümde bugun . Bakalım 3 ay önce bebek kaybettiğimden beri düzenli adet görüyordum 3/5 gün geçerse yaparım test . Aslında test yapmama sebebim negatif çıkmasının yanı sıra tam 50 tl verip kan veriyorum eve geliyorum kırmızı kart görünce sinir oluyorum

Benimde aynı belritilerim var uzun bi süredir kasıklarım belim sırtımda ağrılarım var. Akıntılarım su gibiydi biraz azalmaya başladı. Göğüslerime dokunamıyorum ve bana mı öyle geliyo bilmiyorum ama koyuşaştı sanki. Daha önce hiç hamilelik yaşamadım.. yorgunluk ve halsizlik te var.. burada da psikolojik de olabilir demişler.. hayırlısı olsun...

Bol su gibi akıntı ve kasık ağrısının erken başlaması gebeliğin en büyük belirtisi hadi hayırlısı olsun hakkında:)
Gercektenmi yaaa bunların ikiside bende var ve adetime 10 gun kala başladı 8 gun var şimdi cok heyecanlıyım gerçekten olabilirmi acaba

Kızlar bugün regl günüm olmadım ama bugün bayılacak gibi başım döndü tansiyonun düşmüş tuxlu ayran içtikten snr 9/6 oldu kasıklarımda iyi ce battı hala sersem gibiyim

Merhaba arkadaşlar benim de bat ima 4 gün var, ikinci çocuğu istiyoruz hayırlısıyla inşallah, agnucaston kullanıyorum, pcos var prolaktin 41 , adet günü başladım Dr verdi , öyle çok belirti yok , ilk hamileliğimde de olmamıştı zaten, kasıklarda bazen hafif ağrılar, akıntı da çok değil ama ıslak hissediyorum, hayırlısı bakalım, Allah herkesin gönlüne göre versin

Canım dikkat et temkinli ol çokta kaptırma kendini ben çok kaptırınca hüsrana uğruyorum sen gibi başlıyorum bir hafta kala adete sonra fos çıkıyo. Bende pcoluyum hep geçerdi adetim en son düşük yaptıgımda adetim 10 gün geçmişti pco var diye her zaman ki gibi atıyor tarih diye düşünmüştüm hamileymişim meger bebegi kayvettikten snr adetim düzene girdi üç ay düzenli gitti bu ay adet bir gün geçti bakalım nasipte ne var pts öğrencez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…