Çok teşekkür ederim ama son günler bi geçse var mı yok mu anlasam çünkü doğum kontrol hapı içiyorum en azı dan. Bırakırım cevap için TeşekkürlerAdetten bes gun once idrara gecmesi mumkun gorunmuyo canim yani yumurtlaman hemen adet sonrasi olsa dahi anca kanda gorunur oda cok kucuk degerler ancak adet bir gun once falan idrar testinde silik olarak cikar sen acele etme adetin bi kac gun gecsin ege halen olmadiysan idrar testi yaparsin
doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalma ihtimali düşük, eğer şüpheleniyorsanız hemen bırakın düşüğe sebep olabilirÇok teşekkür ederim ama son günler bi geçse var mı yok mu anlasam çünkü doğum kontrol hapı içiyorum en azı dan. Bırakırım cevap için Teşekkürler
Teşekkür ederim bütün belirtiler var bugün adet olmam lazım olmadım test yaptım negatif acaba geç döllenme mi acaba ne düşüncesini şaşırdımdoğum kontrol hapı kullanırken hamile kalma ihtimali düşük, eğer şüpheleniyorsanız hemen bırakın düşüğe sebep olabilir
olabilir birkaç gün daha bekleyin ama dk ilacı almayın riskli olabilirTeşekkür ederim bütün belirtiler var bugün adet olmam lazım olmadım test yaptım negatif acaba geç döllenme mi acaba ne düşüncesini şaşırdım
Testte çıkmadıysa yokturTeşekkür ederim bütün belirtiler var bugün adet olmam lazım olmadım test yaptım negatif acaba geç döllenme mi acaba ne düşüncesini şaşırdım
Bugun adet gunum test negatif benimde . Hayaller suya düştüTestte çıkmadıysa yokturpozitif olsa mutlaka renk değişiyor testte
Üzülme sağlık varsa öteki aya ümitte var demektirBugun adet gunum test negatif benimde . Hayaller suya düştü
Testi aldığım eczacı gecikme olmadan çıkmaz dedi belirtilerim devam ama hala olmadım cevap için teşekkürlerTestte çıkmadıysa yokturpozitif olsa mutlaka renk değişiyor testte
Ben hemen pes etmek istemiyorum eğer gecikme okursa pazartesi kan vercem çünkü belirtilerim var ama adet olmadımBugun adet gunum test negatif benimde . Hayaller suya düştü
Rabbim hayırlısını versin inşallah Ama varmı yokmu daki ikilem insanı daha sabırsızlaştırıyorÜzülme sağlık varsa öteki aya ümitte var demektir
Nasıl bir renk değişimi yani tek çizgiydi ama diğer çizginin orası dağınık pembeydi hatta o pembeli ol aya başlayınca çizgi çıkacak sandımTestte çıkmadıysa yokturpozitif olsa mutlaka renk değişiyor testte
Tekrar bi test yapın resmi varsa atın yada bakayımNasıl bir renk değişimi yani tek çizgiydi ama diğer çizginin orası dağınık pembeydi hatta o pembeli ol aya başlayınca çizgi çıkacak sandım
Belirtilerin neler benim agrim var surekli agliyorumBen hemen pes etmek istemiyorum eğer gecikme okursa pazartesi kan vercem çünkü belirtilerim var ama adet olmadım
Sağ kasık ağrısı var yatınca midem bulanıyor hafiften iştahım arttı acayip şiş bir karın kabızlıkBelirtilerin neler benim agrim var surekli agliyorum
Aynen ya belirti var ara kanama bile oldum ama negatif adette oldum kırmızıyı görene kadar pes etmek yokBenim de 4 günüm var adete 1 hafta kaladan beri test yapıyorum kafayı yemiş gibiçünkü belirti yaşıyorum. İkinci çizgiyi görecem diye kör oldum artık. Adete kadar pes etmek yok
Belirtilerin varmı gecikme dışında inşallah hamilesin dirKızlar ben en son 8 Ocak regli günüm Ocak 25 de kan vermiştim ozaman gebelik yoktu sorun da yoktu yumurta tembellik var gıda takviyesi kullanıyorum doktor verdi Şubat 7 de regli olmam gerekiyor du ama 4 gün geçikti dün idrar testi yaptım negatif cıktı bir ümit hamile olabilir miyim die düşündüm böyle olup hamile olan var mı geç döllenme olabilir mi bir cok sey düşünüyorum Allah'ım en kısa zaman saglıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?