Adete 5 gün kala test yaptım

Morhanem

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
14
3
6
33
Merhaba kızlar normal dönemede adet oldum ama 10 gün sonra tekrardan 2 gün süren lekelenme gibi az miktar da bi kanama daha yaşadım adetime 5 gün var sağ kasığımda ara ara kramp şeklinde batma oluyır test yaptım negatif acaba erken mi test yaptım benim gibi oluota hamile olduğunu öğrenen varmı yardım lütfen teşekkür ederim

Adetten bes gun once idrara gecmesi mumkun gorunmuyo canim yani yumurtlaman hemen adet sonrasi olsa dahi anca kanda gorunur oda cok kucuk degerler ancak adet bir gun once falan idrar testinde silik olarak cikar sen acele etme adetin bi kac gun gecsin ege halen olmadiysan idrar testi yaparsin

Çok teşekkür ederim ama son günler bi geçse var mı yok mu anlasam çünkü doğum kontrol hapı içiyorum en azı dan. Bırakırım cevap için Teşekkürler

Çok teşekkür ederim ama son günler bi geçse var mı yok mu anlasam çünkü doğum kontrol hapı içiyorum en azı dan. Bırakırım cevap için Teşekkürler
doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalma ihtimali düşük, eğer şüpheleniyorsanız hemen bırakın düşüğe sebep olabilir

Kızlar ben en son 8 Ocak regli günüm Ocak 25 de kan vermiştim ozaman gebelik yoktu sorun da yoktu yumurta tembellik var gıda takviyesi kullanıyorum doktor verdi Şubat 7 de regli olmam gerekiyor du ama 4 gün geçikti dün idrar testi yaptım negatif cıktı bir ümit hamile olabilir miyim die düşündüm böyle olup hamile olan var mı geç döllenme olabilir mi bir cok sey düşünüyorum Allah'ım en kısa zaman saglıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım amin

Belirtilerin varmı gecikme dışında inşallah hamilesin dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…