Adete 5 gün kala ovulasyon testinin hala böyle olması normal mi

eylulhuznuyum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
11
5
26
Kızlar bu ay hiç pik göremedim. Malesef 20 gün boyunca hep aşırı silik çizgi çıktı son 5 gündür de ikinci çizgi hiç çıkmamaya başlamıştı. Toplam 25 gün oldu ve şuan adete 5 gün var elimde son 4 tane ovu testi kalmıştı sırf bitirmek için yaptım ve yeniden böyle çıktı bu ne demek acaba? Daha yeni mi yumurtlayacağım regle 5 gün varken. Ya da son 5 gündür ikinci çizgi hiç çıkmıyoken niye şimdi tekrar çıktı ben bu ovu testlerinden hiç bişey anlamıyorum malesef anlayan biri varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim🙏🏻 Önümüzdeki ay kullanmayı da düşünmüyorum zaten beni daha çok strese soktu ve yumurtlamadığımı düşündürttü kendimde bir sorun varmış gibi hissetmeye başladım o yüzden ocak ayında kullanmayacağım. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. Testin markası laboquick.
IMG_2867.jpeg

Yumurtlamaya işaret canım genelde ikinci çizgi hep çıkar silik renk olur yumurtlamada iki çizgide aynı renkte olur pik ten sonra tekrar silik olur oda çatladığına işarettir

Bu yumurtluyor olduğunuzu göstermiyor kanda lh hormonu her zaman vardır yumurtlama yaklaştığında koyulaşır ve çatlamaya yakın pik olur, çatlayınca da silinir. Hiç çizgi çıkmadı dediğiniz belki saate ve sıvı alımına dikkat etmeden yapmışsınızdır. İki çizgi de aynı renk olduğunda ve sonraki bir kaç gün değerlendirmek gerekiyor. Belki bu ay geç yumurtlayacak olabilirsiniz. Testi değilde akıntınızı takip etmenizi öneririm bu testler bazen yanıltıcı olabiliyor. 💐❤️

X