Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Umudumu hic yitirmiyorum canim ama insan heveslenip heucanlaniyo 9 aydir evliyim ilk zamandan beri istiyorum.belki suan zamani degildir nebilim hayirlisi
Bende aynı :) 4 gün kala beri 3 test ettim yarın günüm inş vardır seninde vardır Canım dayanamazsan al test adetine kadar et bana yapma dediler ama heyecen işde sığamıyorsun bi yere
Bende aynı :) 4 gün kala beri 3 test ettim yarın günüm inş vardır seninde vardır ❤ Canım dayanamazsan al test adetine kadar et bana yapma dediler ama heyecen işde sığamıyorsun bi yere
Inşallah vardır. Ama benim tecrübelerim şunu gösterdi bana ki yumurtlama tarihinden emin olunduğu takdirde , yumurtlamadan 10 ila 12 gün sonra 5 liralık testlerde bile silik de olsa gebelik kendini gösteriyor.