- 26 Mart 2023
- 184
- 58
- 31
-
- Konu Sahibi kardelennn123
Dogrudur canım aynen bende sigara kullanıyorumBozmadım şimdilik ama pazar günü de çıkmazsa bozacağım gibi görünüyorevet aslında erken yapmak bir yandan kötü ama insan merak ediyor. Bir de sigara kullanan biriym ona göre tedbirimi almak istemiştim
Aaa öyle mi doğru ya aslında 0-5 arasıCanım iki değerde 5 altı yani negatif gebelik yok demek. Belki çok yenidir geç döllenmedir. Fakat ikidir neye göre hamilesin diyosunDeğerleri yanlış mı anladın acaba
Aynen kendimizi saçma şekilde dinleyince bu duygulara giriyoruzKramp ve karıncalanma olmadı bende. Dün regl olacakmışım gibi hissiyat oldu. 3 gündür de belim çok sğrıyor otururken. Göğsümde de çok şişkinlik ve sertleşme oldu bir de Çok sık küçük tuvaletimi yapıyorum. Ama bunlar belirti olsaydı en azından silik çizgi çıkardı bence. Kendimi çok dinlememem gerekiyor sanırım
KesinlikleAynen kendimizi saçma şekilde dinleyince bu duygulara giriyoruzakışına bırakalım hem strest yapmamış oluruz
Sonuç negatifHiç bi fikrim yok canım ya bu stikleri hiç kullanmadm yarın bi gebelik testi yapsan daha iyi olur aslında yaparsan bana da haber ver
Yaptınız mı testOlacak gibi bı kramp batma var karincalanma var goguslere zaten hiç dokunamiyorum üzerine bile yatamiyorum
Adetiniz gecikince tekrar yaparsınız. Bende 5 gün önce yaptım negatif çıktı bekliyorum şimdi yineSonuç negatif
Hamileyim demiyorum sadece 2 ye katlamış diyorumCanım iki değerde 5 altı yani negatif gebelik yok demek. Belki çok yenidir geç döllenmedir. Fakat ikidir neye göre hamilesin diyosunDeğerleri yanlış mı anladın acaba
Sağlık olsun canım üzülme 1 senedir olmuo benimde ovulasyonu tekrarladn mı belki tekrar yumurtlama oluyordurSonuç negatif
Evet kan verdim sağlık ocağında sabah 10.30da çıkacakYaptınız mı test
Adetiniz gecikince tekrar yaparsınız. Bende 5 gün önce yaptım negatif çıktı bekliyorum şimdi yine
Hamile kalmam yasak aslında korunuyoruz ama yine de heyecanlanmıştım olsa nasıl olur diyeSağlık olsun canım üzülme 1 senedir olmuo benimde ovulasyonu tekrarladn mı belki tekrar yumurtlama oluyordur
hamilesin canım tebrikler. Reglin geciktikten sonra mı verdin kanMerhaba kızlar kan verdim beta 64.4 çıktı ne demej
Anladım canım neden yasak ki sağlık sorunuyla alakalı mıHamile kalmam yasak aslında korunuyoruz ama yine de heyecanlanmıştım olsa nasıl olur diye
Reglden 3 gün önce verdimhamilesin canım tebrikler. Reglin geciktikten sonra mı verdin kan
2 günde 1 yine verip kontrol etmelisiniz düzenli artmalıReglden 3 gün önce verdim
Hayırlısıyla inşallahEvet kan verdim sağlık ocağında sabah 10.30da çıkacak
Tüp mide ameliyatı oldum daha 4 ay önceAnladım canım neden yasak ki sağlık sorunuyla alakalı mı
Estağfurullah dikkatimi çekti sadeceAaa öyle mi doğru ya aslında 0-5 arasıçok çok özür dilerim iki kez verince yükselmiş diye dedim ama yanlış hesaplama düşünmüşüm