- 26 Mart 2023
- 184
- 58
- 31
-
- Konu Sahibi kardelennn123
Evet canım var tabiki 0-5 arası çıkmamış sonucun hamilesin sonucuna göreVarmı yokmu bilmiyorum ama isdiyorum yükseliş olmuş dimi
Evet canım var tabiki 0-5 arası çıkmamış sonucun hamilesin sonucuna göre3 gün sonra tekrar ver yükselişi anlaşılır doktoruna göst
Evet gebeliğin olduğu için canımAma bak sole cikdi 0.758 cikdi sonra 2 gün sonra 2.38 cikdi anlamadim
Rica ederimP tracker adet takvimi uygulamasına göre yumurtlama dönemlerimi hesapladım inşallah doğru hesaplamışımdır2 gün kalana kadar bekliyim o zaman. Zaten testin üstünde 28 günde 1 döngüsü olanlar için en fazla 2 gün kala sonuç vereceği yazıyor. Yanıtınız için teşekkürler
Evet öyle yapacağım olmazsa. Marka öneriniz var mı? Dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı. Reglime daha 5 gün var o yüzden günüm gelince tekrar yaparım zaten tahmin etmiştim çıkmayacağınıRica ederimtakvim bende kullandım ama bir iki gün şaşabiliyor malesef eğer gebelik olmazsa bu ay ovulasyon testi öneririm daha net olur
Dayanamadım yaptım tek çizgi çıktı zaten tahmin ediyordum bu kadar kolay olamaz ilk denemede herhaldeÇok tskr ederim bakalım hayırlısı olsun hepimize Canimmm
Dayanamadım yaptım tek çizgi çıktı zaten tahmin ediyordum bu kadar kolay olamaz ilk denemede herhaldeyine de adet günümde tekrardan yapacağım haber veririm
Olacak gibi bı kramp batma var karincalanma var goguslere zaten hiç dokunamiyorum üzerine bile yatamiyorumDayanamadım yaptım tek çizgi çıktı zaten tahmin ediyordum bu kadar kolay olamaz ilk denemede herhaldeyine de adet günümde tekrardan yapacağım haber veririm
Bozmadım şimdilik ama pazar günü de çıkmazsa bozacağım gibi görünüyorAllah'tan umut kesilmez tekrar yaparsın yarın canım moralini bozma bende o yüzden yapmak istemiyorum sabah regl baktım ki hala yok test alacam bende haber veririm
Kramp ve karıncalanma olmadı bende. Dün regl olacakmışım gibi hissiyat oldu. 3 gündür de belim çok sğrıyor otururken. Göğsümde de çok şişkinlik ve sertleşme oldu bir de Çok sık küçük tuvaletimi yapıyorum. Ama bunlar belirti olsaydı en azından silik çizgi çıkardı bence. Kendimi çok dinlememem gerekiyor sanırımOlacak gibi bı kramp batma var karincalanma var goguslere zaten hiç dokunamiyorum üzerine bile yatamiyorum
Var canım ben uzun zamandır kullanıorum trendyoldan laboquick marka ovulasyon testini alıorum hiç yanıltmadı yanında gebelik testi olanlar var onlardan alırsan daha iyi olurEvet öyle yapacağım olmazsa. Marka öneriniz var mı? Dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı. Reglime daha 5 gün var o yüzden günüm gelince tekrar yaparım zaten tahmin etmiştim çıkmayacağını
Bata 3 gün kaldı yaklaşık bir haftadır kasıklarımda ağrı var ovulasyon testi böyle çıktı sizde gebelik olabilir miVar canım ben uzun zamandır kullanıorum trendyoldan laboquick marka ovulasyon testini alıorum hiç yanıltmadı yanında gebelik testi olanlar var onlardan alırsan daha iyi olur
Hiç bi fikrim yok canım ya bu stikleri hiç kullanmadm yarın bi gebelik testi yapsan daha iyi olur aslında yaparsan bana da haber verBata 3 gün kaldı yaklaşık bir haftadır kasıklarımda ağrı var ovulasyon testi böyle çıktı sizde gebelik olabilir mi
Yarın ilk işim gebelik testi almak olacak tabii ki haber veririmHiç bi fikrim yok canım ya bu stikleri hiç kullanmadm yarın bi gebelik testi yapsan daha iyi olur aslında yaparsan bana da haber ver
Aslında bu iki değerde negatif 5 üzeri olmadıkça altında çıkan değerlerin önemi yoktutAma bak sole cikdi 0.758 cikdi sonra 2 gün sonra 2.38 cikdi anlamadim
Canım iki değerde 5 altı yani negatif gebelik yok demek. Belki çok yenidir geç döllenmedir. Fakat ikidir neye göre hamilesin diyosunEvet gebeliğin olduğu için canım
TeşekkürlerVar canım ben uzun zamandır kullanıorum trendyoldan laboquick marka ovulasyon testini alıorum hiç yanıltmadı yanında gebelik testi olanlar var onlardan alırsan daha iyi olur
Kontrol çizgisi daha silik t çizgisi daha koyu olması gerekiyor hamilik olduğu zaman canımBata 3 gün kaldı yaklaşık bir haftadır kasıklarımda ağrı var ovulasyon testi böyle çıktı sizde gebelik olabilir mi