Adete 5 gun olmasına rağmen çok iyi bir değer. 2 gün sonra tekrarlayım
Çok teşekkür ederim pazartesi günü tekrardan baktıracağım inşallah yükselir2 gün sonra tekrar beta hcg baktirin. Eger 2 katina cikmissa saglikli bi gebelik soz konusu. 2 katina cikmiyorsa da doltorunuzu dinlersiniz.
Öyle mi çok teşekkür ederim, doktorlar çok olumsuz konuşmuştu kendiliğinden hamile kaldığım için bir şeyler ters gider korkusu oluyorAdete 5 gun olmasına rağmen çok iyi bir değer. 2 gün sonra tekrarlayın
Adet gününe 5 gün varken güzel bir değer gibi geldi bana 2 gün sonra tekrar kan ver artışa bakMerhaba arkadaşlar.
Adetime 5 gün var. Yumurta çatlama tarihi 31 ağustos. Erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Kan verdim sabah, sonucum 21.3 çıktı. Bazı yerlerde bu değerin çok düşük olduğu, gebeliğin devam etmeyeceği yazıyor. Sizce çok mu düşük bu değerler? İlk gebelik olduğu için hiçbir fikrim yok, bilgilendirebilir misiniz?
Çok emin olamasamda hafif bir çizgi var gibi duruyor adet gününüze kaç gün var?Merhaba arkadaşlar benim testime de bakabilir misiniz iki gün önce kan testi yaptırdım çıkmadı gebelik bugun erken gebelik testi bu şekilde çıktı
Adetime 10 gün var ama benim yumurtlamam adetten hemen sonra oluo yumurtlamaya göre hesaplarsam beş gün varÇok emin olamasamda hafif bir çizgi var gibi duruyor adet gününüze kaç gün var?
En kesin sonuç kan testi aslında adet gecikmedikçe bu kaset testlerde tam doğru sonucu vermiyor ben o yüzden hiç kaset test yapmadım hep kan verdimAdetime 10 gün var ama benim yumurtlamam adetten hemen sonra oluo yumurtlamaya göre hesaplarsam beş gün var
Teşekkür ederim cevabınız için. Evet tekrar test vereceğim inşallah yükselirAdet gününe 5 gün varken güzel bir değer gibi geldi bana 2 gün sonra tekrar kan ver artışa bak
Adetime 10 gün var ama benim yumurtlamam adetten hemen sonra oluo yumurtlamaya göre hesaplarsam beş
Ben de hayalet bir çizgi var gibi gördüm ama kesin sonuç için adete biraz daha yakın zamanda erken gebelik testi yapabilirsiniz. Ben bugün erken gebelik testi ile silik çizgi gördüm, adete 5 gün varAdetime 10 gün var ama benim yumurtlamam adetten hemen sonra oluo yumurtlamaya göre hesaplarsam beş gün var
Allah gönlüne göre versin canım ❤Teşekkür ederim cevabınız için. Evet tekrar test vereceğim inşallah yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?