- 22 Temmuz 2018
- 62
- 9
- 1
- Konu Sahibi sessizbayann35
-
Demek istediğim şu önceden göğüslerim hassaslaşır şişerdi şu an birşey yokYa nasıl adet döngüleri var anlamıyorum... ben mi kendime çok duyarsızım, vücudumda olan bitenden haberdar değilim diye düşünüyorum bazen..
Adete 5-6 gün kala belirti
Adet 6-8 gün
Sonrası da 2 gün
Zaten ayın 15 günü bitti gitti.
Bu zaman süreci içinde kendine zaten hassasım, zaten sinirliyim diye yaptıklarına bahane bulanlar oluyor.
Konu sahibi hanımefendi kusura bakmayın, kişisel de almayın lütfen. Ama burada gördüm duydum böylesine bir adetten etkilenme hallerini. Konunuzla alakası Yok serzenişimin.
Böyle bir kelime yok yalnızillaha
Bebek istemiyorum ailem duyarsa öldürür hamile değilimdir demiBebek mi istiyorsun diyecektim yaş 18 miş. O da değilse bu heyecan niye?
Evet :)Yani asıl sorun hamile kalma olasılığın mı var?
Evet :)
Evet haklısınız birdahakine daha dikkatli olacağım olay şöyle oldu; 4 temmuzda adetim bitti 7 temmuzda sürtünme oldu 2-3 dakika sürdü ama ki boşalma da olmadı zevk suyundan şüpheliyim sadece o da suyun oraya değdiğinden emin bile değilimBelirtiler degisiklik gosterdiginden dolayi su an kimse sana hamilesin veya degilsin diyemez ancak gunun gecince test ile anlarsin. Cok stres yapinca da iyice gecikebilir. Bu arada madem ailenden yana bu kadar korkuyorsun daha dikkatli olman gerekmez mi?
Zevk suyundan mı?şakamısın arkadaşım?hamile deilsin merak etme.imkansız gibi birşey seninki.tüp bebek teddavisi gören ablan olarak söylüyorum:)Evet haklısınız birdahakine daha dikkatli olacağım olay şöyle oldu; 4 temmuzda adetim bitti 7 temmuzda sürtünme oldu 2-3 dakika sürdü ama ki boşalma da olmadı zevk suyundan şüpheliyim sadece o da suyun oraya değdiğinden emin bile değilim
Teşekkür ederim ablcım özele gelebilirmisiniz lütfen :)Zevk suyundan mı?şakamısın arkadaşım?hamile deilsin merak etme.imkansız gibi birşey seninki.tüp bebek teddavisi gören ablan olarak söylüyorum:)
Yeni üye olduğun için özel msj hakkın yok sanırım.bende yazamadım sana ordan anladımTeşekkür ederim ablcım özele gelebilirmisiniz lütfen :)
Ben yazdım abla bak istersenYeni üye olduğun için özel msj hakkın yok sanırım.bende yazamadım sana ordan anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?