Adete 5-6 gün kala belirti olmaması

sessizbayann35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
62
9
1
merhaba adete 5-6 gün kalmasına rağmen belirtim yok ama dün tüylerimi alınca olduğundan fazla acıdı ve tüylerim hızlı çıktı. Regl için illaha belirti olması şart mı?

Ya nasıl adet döngüleri var anlamıyorum... ben mi kendime çok duyarsızım, vücudumda olan bitenden haberdar değilim diye düşünüyorum bazen..
Adete 5-6 gün kala belirti
Adet 6-8 gün
Sonrası da 2 gün
Zaten ayın 15 günü bitti gitti.
Bu zaman süreci içinde kendine zaten hassasım, zaten sinirliyim diye yaptıklarına bahane bulanlar oluyor.

Konu sahibi hanımefendi kusura bakmayın, kişisel de almayın lütfen. Ama burada gördüm duydum böylesine bir adetten etkilenme hallerini. Konunuzla alakası Yok serzenişimin.

Ya nasıl adet döngüleri var anlamıyorum... ben mi kendime çok duyarsızım, vücudumda olan bitenden haberdar değilim diye düşünüyorum bazen..
Adete 5-6 gün kala belirti
Adet 6-8 gün
Sonrası da 2 gün
Zaten ayın 15 günü bitti gitti.
Bu zaman süreci içinde kendine zaten hassasım, zaten sinirliyim diye yaptıklarına bahane bulanlar oluyor.

Konu sahibi hanımefendi kusura bakmayın, kişisel de almayın lütfen. Ama burada gördüm duydum böylesine bir adetten etkilenme hallerini. Konunuzla alakası Yok serzenişimin.
Demek istediğim şu önceden göğüslerim hassaslaşır şişerdi şu an birşey yok

Belirtiler bazen degisiyor. Bende kimi zaman o gune kadar sıkıntı olmazken kimi zaman 4-5 gün önceden hafiften bel kasık agrısi gibi belirtiler oluyor.

Böyle bir kelime yok yalnız

Sorunuza gelince;
Benim bazen öncesinde çok ağrı oluyor
Bazen geldiği gün çok ağrım oluyor
Bazen ilk gün ağrı yok ikinci gün var
Bazen 1 hafta önce geliyor
Bazen 1 hafta geç
Bazen 3 gün
Bazen 5 gün sürüyor
Ama hiç reglimi bu kadar kafaya takmadım
Mevsimden stresten bile etkilenen bir döngü
Adetimizi beraber bekleyelim diye konu bile var
Neden yani amaç ne?
Gelecek mi sonuçta? Gelecek
Gelmiyorsa ay atladıysa doktora gidilir
Bazı insanlar elinde olsa saatini hesaplayıp kek börek yapıp bekleyecekler:KK53:

Belirtiler degisiklik gosterdiginden dolayi su an kimse sana hamilesin veya degilsin diyemez ancak gunun gecince test ile anlarsin. Cok stres yapinca da iyice gecikebilir. Bu arada madem ailenden yana bu kadar korkuyorsun daha dikkatli olman gerekmez mi?
Evet haklısınız birdahakine daha dikkatli olacağım olay şöyle oldu; 4 temmuzda adetim bitti 7 temmuzda sürtünme oldu 2-3 dakika sürdü ama ki boşalma da olmadı zevk suyundan şüpheliyim sadece o da suyun oraya değdiğinden emin bile değilim

Evet haklısınız birdahakine daha dikkatli olacağım olay şöyle oldu; 4 temmuzda adetim bitti 7 temmuzda sürtünme oldu 2-3 dakika sürdü ama ki boşalma da olmadı zevk suyundan şüpheliyim sadece o da suyun oraya değdiğinden emin bile değilim
Zevk suyundan mı?şakamısın arkadaşım?hamile deilsin merak etme.imkansız gibi birşey seninki.tüp bebek teddavisi gören ablan olarak söylüyorum:)

Back