- 16 Eylül 2020
- 114
- 61
- 18
- 33
- Konu Sahibi sevgipitircigiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esasında bende öyle biliyorum umudum da yok ama yine de bir umut atayim dedim biraz koyu çıkınca. Belki benimle aynışeyi yasayan vardır diye düşündümGebelik olunca T çizgisi C çizgisinden çok daha koyu çıkar
Esasında bende öyle biliyorum umudum da yok ama yine de bir umut atayim dedim biraz koyu çıkınca. Belki benimle aynı şeyi yasayan vardır diye düşündümGebelik olunca T çizgisi C çizgisinden çok daha koyu çıkar
Benimde böle çıkmıştı ama hamile değildim bazen lh hormonu adete yakın yükselebiliyormuşKızlar merhaba. Adetime 4 gün var. Ovulasyon testi yaptım. Ovulasyon ile gebelik öğreniliyor diye duymuştum. Aşağıya foto aticam lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Kacinci gün yapmıştınızBenimde böle çıkmıştı ama hamile değildim bazen lh hormonu adete yakın yükselebiliyormuş
Adete 2 gün kala ve adet günü yaptım yine böle çıktı ama adet oldum maalesefKacinci gün yapmıştınız
Canım ben dün yaptım pik çıkdı yani adete 3 gün var nasıl pik olur diye şaşırdım bugün gebelik testi yaptım pozitifi gördüm akşam kan vericemKızlar merhaba. Adetime 4 gün var. Ovulasyon testi yaptım. Ovulasyon ile gebelik öğreniliyor diye duymuştum. Aşağıya foto aticam lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Adete 2 gün kala ve adet günü yaptım yine böle çıktı ama adet oldum maalesef
Anladım teşekkür ederimAdete 2 gün kala ve adet günü yaptım yine böle çıktı ama adet oldum maalesef
Maşallah hayırlı olsun ☺Canım ben dün yaptım pik çıkdı yani adete 3 gün var nasıl pik olur diye şaşırdım bugün gebelik testi yaptım pozitifi gördüm akşam kan vericem![]()
İnşaAllah vardır canm kan testi görmeden emin olamiyorumMaşallah hayırlı olsun ☺
Ne demek canım çok iyi anlıyorum seniEsasında bende öyle biliyorum umudum da yok ama yine de bir umut atayim dedim biraz koyu çıkınca. Belki benimle aynışeyi yasayan vardır diye düşündümTeşekkür ederim verdiğiniz cevap için.
Hayırlı olsun canımCanım ben dün yaptım pik çıkdı yani adete 3 gün var nasıl pik olur diye şaşırdım bugün gebelik testi yaptım pozitifi gördüm akşam kan vericem![]()
Aminnn canım herkese InsallahNe demek canım çok iyi anlıyorum seniİnşallah rabbim tez zamanda gönlünden geçeni nasip etsin
Resim nasıl ekleniyor bende ekleyeyim adete 7 gün var ovulasyon yaptimKızlar merhaba. Adetime 4 gün var. Ovulasyon testi yaptım. Ovulasyon ile gebelik öğreniliyor diye duymuştum. Aşağıya foto aticam lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Altta dosya ekle kısmına tıkla oradan galerine gir merak ettim ekle bakalimResim nasıl ekleniyor bende ekleyeyim adete 7 gün var ovulasyon yaptim
Bu sefer oldu izin vermemisimAltta dosya ekle kısmına tıkla oradan galerine gir merak ettim ekle bakalim