Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adete 4 gün kala ovulasyon testi ve erken gebelik testi
Adete 4 gün kala erken gebelik testinde çıkar mı yada ovulasyon testinde çıkar mı birkaç kişikişide gördüm ovulasyon testiyle öğrenen bilgisi olan böyle 4 gün kala gebeliğini öğrenen var mı acaba
Ovulasyon testinde gebeliğin çok sonrası görülüyor ya da erken döllenme gerçekleşmişse yani değer 250 falansa görülüyor. Erken gebelik testinde 10 gün önce gördüğünü söyleyenler de var ama ben pazarlama hilesi olduğunu düşünüyorum. Erkenle normalin hiç farkı yok bence
Ovulasyon testinde gebeliğin çok sonrası görülüyor ya da erken döllenme gerçekleşmişse yani değer 250 falansa görülüyor. Erken gebelik testinde 10 gün önce gördüğünü söyleyenler de var ama ben pazarlama hilesi olduğunu düşünüyorum. Erkenle normalin hiç farkı yok bence
Niye çok erken yapıp canını sıkasın ki olunca er ya da geç öğreneceksin sıkma canını. Öyle yazanlar çok erken döllenme yaşayanlar mesela benim ovulasyonda da çıktı 5 gün kala ama çok erken döllenme olduğu için çıktı. Çoğunlukta çıkmıyor
Niye çok erken yapıp canını sıkasın ki olunca er ya da geç öğreneceksin sıkma canını. Öyle yazanlar çok erken döllenme yaşayanlar mesela benim ovulasyonda da çıktı 5 gün kala ama çok erken döllenme olduğu için çıktı. Çoğunlukta çıkmıyor