- 30 Ekim 2020
- 935
- 255
- 25
-
- Konu Sahibi Cnarrr3525
İnşallah perşembe günü olmam gerekiyor normalde ama bakcaz geçen ay 8 gün gecikmeyle adet oldum maalesef çok moralim bozuldu yaHmm burda ben algilayamadim cizgi ama belirtilerle alakali şunu demek isterim. Gebelik istedigimiz icin vucut bazen bize bunu kullaniyor. Şu an cok yeni hamileyim 5 haftam bitecek ama tek bir belirti olmadi neredeyse. Halbuki bundan onceki aylar nasil kasiklarim agrirdi goğus hassasiyetim olurdu vs vs.
Adet gununu bekle Rabbim hayirlisiyla kucagini doldursun. Hepimizin inşallah.
Sabretmek cok zor. Rabbim hepimize bu konuda güç versin hemen yavrularimiza kavustursun insallah. Hic moralini bozma her adetten sonra yeniden denemeye devam.İnşallah perşembe günü olmam gerekiyor normalde ama bakcaz geçen ay 8 gün gecikmeyle adet oldum maalesef çok moralim bozuldu ya
Bende yaptım kuzum inan düşün sabah duş aldığım bile oldu olmuyor işte denemicem artık o kadar moralimiz bozulduki eşim durmadan ofluyor bende çok kötü oldum yapıcak bişi yok Allah çocuğu olanlara ömür versin inşallahSabretmek cok zor. Rabbim hepimize bu konuda güç versin hemen yavrularimiza kavustursun insallah. Hic moralini bozma her adetten sonra yeniden denemeye devam.zaten burda okumuş gormussundur iliskiden sonra ayaklarimizi havaya dikiyoruz ya. Ben onu yapinca hamile kaldim belki de tesadüf ama soylemek istedim belki vesile olur.
Öyle söyleme hiç peşini birakma. Gereken hormon testlerinizi yaptirdiniz mi acaba ya da esiniz test verdi mi mesela. Umarim sonuclar guzeldir ikinizde de.Bende yaptım kuzum inan düşün sabah duş aldığım bile oldu olmuyor işte denemicem artık o kadar moralimiz bozulduki eşim durmadan ofluyor bende çok kötü oldum yapıcak bişi yok Allah çocuğu olanlara ömür versin inşallah
İkimizde de sorun yok hormona bakmıyordu doktor zorla baktırdımÖyle söyleme hiç peşini birakma. Gereken hormon testlerinizi yaptirdiniz mi acaba ya da esiniz test verdi mi mesela. Umarim sonuclar guzeldir ikinizde de.
Ama işte çok normal. Filmlerde oluyor ya ilk gece de hemenÇok doğru ama insan çok isteyince dayanamıyor ki8 aydır deniyoruz maalesef olmadı
Denedik kuzum hatta bu ay daha sıkı çalıştık o yüzden beklentimiz daha yüksekti ama olmadı şaşırdık yani boşuna da cenabet durdum sabaha kadarAma işte çok normal. Filmlerde oluyor ya ilk gece de hemeninsan öyle olacak sanıyor. Oysa bilimsel olarak bu çok düşük bir ihtimal. Ayda bir kere yumurtluyoruz o da her ay kaliteli olmuyor. Ona denk getirilecek de falan. Yumurtlama günü de her kadin da farklı. Moraliniz bozulmasin. Aceleniz yok bebeğiniz zamanını bekliyor demek ki. O ay içinde 2 günde 1 birlikte olmayı denediniz mi? Sadece yumurtlama günlerini değerlendirmek yeterli değil.
Ben tam 5 yıldır deniyorum 8 ay nedir ki şekerimÇok doğru ama insan çok isteyince dayanamıyor ki8 aydır deniyoruz maalesef olmadı
Merhaba sonucun belli miKızlar merhaba şuanda reglime 4 gün var 31-01-02 ocakta pik gördüm ve 01.02.06 ocağı değerlendirdik. kremsi ve bazen şeffaf akıntım oluyor sağ kasıkta özellikle ağrı ve batma oluyor. Belimde tek taraflı bazen de tamamı ağrıyor özellikle akşamları gelen mide bulantım var. Normalde adetime 5-6 gün kala akıntım kesilir ve afedersiniz ishal olurum bu sefer resmen hadsafhada kabızlık problemi çekiyorum. Şişlik ve gaz sancısı düne kadar vardı fakat bugün daha az diyebilirim.Başımda şuan ağrıyor 2 gündür falan. Ve sağ bacağıma ağrılar giriyor. Sizce test yapsam çıkarmı. Ve şunuda söylemek istiyorum bundan 1 hafta önce kan testi yaptırdım 0.5 çıktı sizce gebelik ihtimali var mıdır? Daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldumu? Yardımcı olursanız çoookk sevinirim.
Hele benim yıllarım bunlarla geçtiBen tam 5 yıldır deniyorum 8 ay nedir ki şekerim
Negatif canımMerhaba sonucun belli mi