Adete 4 gün kala çok fazla belirtş yardımcı olur musunuz kızlarr

İnşallah perşembe günü olmam gerekiyor normalde ama bakcaz geçen ay 8 gün gecikmeyle adet oldum maalesef çok moralim bozuldu ya

İnşallah perşembe günü olmam gerekiyor normalde ama bakcaz geçen ay 8 gün gecikmeyle adet oldum maalesef çok moralim bozuldu ya
Sabretmek cok zor. Rabbim hepimize bu konuda güç versin hemen yavrularimiza kavustursun insallah. Hic moralini bozma her adetten sonra yeniden denemeye devam. zaten burda okumuş gormussundur iliskiden sonra ayaklarimizi havaya dikiyoruz ya. Ben onu yapinca hamile kaldim belki de tesadüf ama soylemek istedim belki vesile olur.

Bende yaptım kuzum inan düşün sabah duş aldığım bile oldu olmuyor işte denemicem artık o kadar moralimiz bozulduki eşim durmadan ofluyor bende çok kötü oldum yapıcak bişi yok Allah çocuğu olanlara ömür versin inşallah

Öyle söyleme hiç peşini birakma. Gereken hormon testlerinizi yaptirdiniz mi acaba ya da esiniz test verdi mi mesela. Umarim sonuclar guzeldir ikinizde de.

Çok doğru ama insan çok isteyince dayanamıyor ki 8 aydır deniyoruz maalesef olmadı
Ama işte çok normal. Filmlerde oluyor ya ilk gece de hemen insan öyle olacak sanıyor. Oysa bilimsel olarak bu çok düşük bir ihtimal. Ayda bir kere yumurtluyoruz o da her ay kaliteli olmuyor. Ona denk getirilecek de falan. Yumurtlama günü de her kadin da farklı. Moraliniz bozulmasin. Aceleniz yok bebeğiniz zamanını bekliyor demek ki. O ay içinde 2 günde 1 birlikte olmayı denediniz mi? Sadece yumurtlama günlerini değerlendirmek yeterli değil.

Denedik kuzum hatta bu ay daha sıkı çalıştık o yüzden beklentimiz daha yüksekti ama olmadı şaşırdık yani boşuna da cenabet durdum sabaha kadar Rabbim affet

Merhaba sonucun belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…