Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 5 gün kala kan verdim 0.100 çıktı hemşire bi arkadaşım var başlangıç olarak kabul edebiliyoruz demişti regli tarihi geçince yine kan ver artış var mı bak dedi regli günümü bekliyorum bende iyi düşünelimDestek verecek kimse yok mu bu durumu yaşayan olmadı mı
Kaç gün var benim 4Bende 5 gün kala kan verdim 0.100 çıktı hemşire bi arkadaşım var başlangıç olarak kabul edebiliyoruz demişti regli tarihi geçince yine kan ver artış var mı bak dedi regli günümü bekliyorum bende iyi düşünelim
Reglin gecikmesini bekleyin hem kendinizi yıpratmamış olursunuzKaç gün var benim 4
0.100 diyorsunuz bu sayıyı nasıl başlangıç kabul ediyorlarmışBende 5 gün kala kan verdim 0.100 çıktı hemşire bi arkadaşım var başlangıç olarak kabul edebiliyoruz demişti regli tarihi geçince yine kan ver artış var mı bak dedi regli günümü bekliyorum bende iyi düşünelim
Hiç sormadım biliyor musun o an işime geldi sanırım dediğini kabul ettim sadece sorgulamadım0.100 diyorsunuz bu sayıyı nasıl başlangıç kabul ediyorlarmış
100 dese tamam. Benim doktorum geçengü. 25 sayısını hamilelik kabul edio sana kimyasal gebelik diyemem o rakam laboratuvarın hatası bile olabilir demişti.Hiç sormadım biliyor musun o an işime geldi sanırım dediğini kabul ettim sadece sorgulamadım
sabah test yaptım ilk idrarla çok çok silik çıktı şimdi kan vermeye gidiyorum tekrar bakalım yükselme oldu mu yoksa bu da yalancı pozitif mi vermiş100 dese tamam. Benim doktorum geçengü. 25 sayısını hamilelik kabul edio sana kimyasal gebelik diyemem o rakam laboratuvarın hatası bile olabilir demişti.
İnsallah guzel bi rakam gorursun benim de 5 gün gecikti ama idrar testlerim negatif. En ufak gölge bile yok. Cıldırıcam hic gecikmem normalde.sabah test yaptım ilk idrarla çok çok silik çıktı şimdi kan vermeye gidiyorum tekrar bakalım yükselme oldu mu yoksa bu da yalancı pozitif mi vermiş
Kan verdin mi peki?İnsallah guzel bi rakam gorursun benim de 5 gün gecikti ama idrar testlerim negatif. En ufak gölge bile yok. Cıldırıcam hic gecikmem normalde.
Yok vermedim. Bilmiyorum idrarda çıkmıyorsa hamilelik varsa bile değer cok dusuktur. Daha önce 25 betada bile silik çizgi görmüştüm ben yaptığım her testte.Kan verdin mi peki?
Bende öyle düşünüyorum üzülmek istemiyorum diyorum ama çokta sabırsızım regle 5 gün kala kan verdim sen düşün 2 kaybım var benim bu aradaYok vermedim. Bilmiyorum idrarda çıkmıyorsa hamilelik varsa bile değer cok dusuktur. Daha önce 25 betada bile silik çizgi görmüştüm ben yaptığım her testte.
Anlamlı birşey çıkar mı sanmıyorum... Üzülmek istemiyorum bosuna
Çok Gecmiş olsun bemim 2 kimyasal gebeliğim var. Bilemiyorum ya hiç belirtim de yok. Kşmyasal olanlarda adet olacakmısım gibi ağrılarım falan vardı en azından bu sefer hiçbişey yok. Adet alacakmısım gibi de hissetmiyorum. Göğüs hassasiyeti mide bulantısı baş dönmesi hiç hiçbişey yok... Hayırlısı ya insallah hepimizin hakkında. Saldım artık. Geçen ay ovulasyon takibi de yapmadım dğzenli ilişki de taşamadık yumurtlama döneminde belki 2 kere falan. Yoruldum cok 14 ay oldu maraton gibi yarış içinde gibiyim devamlı yeniliyormuşum gibi.Bende öyle düşünüyorum üzülmek istemiyorum diyorum ama çokta sabırsızım regle 5 gün kala kan verdim sen düşün 2 kaybım var benim bu arada
Hiç öyle düşünme benim her 2 kürtajdan sonra vücudumdaki belirtiler bile çok değişti göğüslerim regli öncesi ağrırdı şimdi kendi halindeler belirti yok şişkinlik yok sadece hafif bi kasık batması gibi mi atması gibi bişey var sağ ve sol tarafta. Saldığın zaman oluyor zaten üstüne çok düştün mü olmuyor boşverdim ben hayırlı olduğu zaman minnoşum hayatımıza girecek diye düşünüyorumÇok Gecmiş olsun bemim 2 kimyasal gebeliğim var. Bilemiyorum ya hiç belirtim de yok. Kşmyasal olanlarda adet olacakmısım gibi ağrılarım falan vardı en azından bu sefer hiçbişey yok. Adet alacakmısım gibi de hissetmiyorum. Göğüs hassasiyeti mide bulantısı baş dönmesi hiç hiçbişey yok... Hayırlısı ya insallah hepimizin hakkında. Saldım artık. Geçen ay ovulasyon takibi de yapmadım dğzenli ilişki de taşamadık yumurtlama döneminde belki 2 kere falan. Yoruldum cok 14 ay oldu maraton gibi yarış içinde gibiyim devamlı yeniliyormuşum gibi.
Aynen öyle bizim için doğru zamanı bekliyorlarHiç öyle düşünme benim her 2 kürtajdan sonra vücudumdaki belirtiler bile çok değişti göğüslerim regli öncesi ağrırdı şimdi kendi halindeler belirti yok şişkinlik yok sadece hafif bi kasık batması gibi mi atması gibi bişey var sağ ve sol tarafta. Saldığın zaman oluyor zaten üstüne çok düştün mü olmuyor boşverdim ben hayırlı olduğu zaman minnoşum hayatımıza girecek diye düşünüyorum
O yüzden yeniliyormuşum gibi şeyler düşünmek yok iyi düşünüyoruz iyi sonuçlar alıyoruz iyi sonuçları alana kadar durmuyoruuzAynen öyle bizim için doğru zamanı bekliyorlar
Adetime 4 gün kala 2.4 2 gün kala 14.5 çıkmıştıAdetime 4 gün var ve beta 2.30 çıktı biliyorum negatif ama yükselme ihtimali ya da bu şekilde olup yükselen var mı?