Adete 4 gün kala beta

dilan0747

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2023
8
4
6
26
Kızlar merhaba ben yeni üye oldum 21 temmuzda bir kimyasal gebeliğim oldu bu ay ovülasyon takibi yaptım 7 eylül pik gördüm son adet tarihim 24 ağustos bu gün idrar da gebelik baktım cok silik çift çizgi kan verince 0.100 adetime dört gün var cok üzüldüm

Eklentiler

• AD74F262-B13E-476E-9ACF-F0941D686BCC.jpeg
    348,6 KB · Görüntüleme: 137
  • 16A3E9E3-C10B-495F-847C-92C843EC0AE3.jpeg
    795,9 KB · Görüntüleme: 129
Bende silik cizgiyi görüyorum canim
Üzüldügün ne ? 0.100 cikmasimi tekrar kimyasaldan mi korkuyorsun

Kizlar iyi geceler Adetim biteli 2 hafta oldu bugün çok yürüdüm aşırı derecede yolda bişey geldiğini hissettim akıntıdır dedim umursamadım ama eve geldim camur gibi kahverengi leke akşam üzeri 4 civarından beri geliyo şuan azaldı ilk oglumdada böyle dışarı cikio eve geldiğimde çamur gibi lekenmistim düşük tehlikem vardı
acaba suanki gelen yerleşme kanamasımi kizlar ??

Adetini bekle genellikle adet gecikmese gebelik belli olmuyor adetin 5gun geciksin öyle test yap gec dollenme filan olmuşsa geç belli oluyor kandada idrardada

Adet olmuşsun aslinda hamile olsan belli olurdu yani şimdiye yinede bir test yap ama iceride kalmiş kan ola bilir yada hormonlarinda karişmiş ola bilir

Öncelikle herkese merhaba, evlat sahibi olmak isteyen herkese rabbim kolaylıkla nasip etsin.
Birsey sormak istiyorum, 10 temmuz 2023 tarihinden beri eşimle korunmuyoruz. Normalde her ayın 29’u olan reglim ağustos 7’ye kaydı. Bu ay ise (20 eylül) hala adet olmadım. 7 eylülden hesaplarsam tam 12.gününde beta hcg yaptırdım (0.46 ile negatif).Merak ettiğim şey spermin regli düzenini bozup bozmadığı? Yaşadığım normal bir durum mu yoksa istisna bir durum mu? Doktora gitmeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…