- 2 Aralık 2023
- 24
- 3
- 20
-
- Konu Sahibi aysegulxx06
Bir kaç gün sonra denerseniz daha net sonuç çıkar
B-good diye bir marka canımCanım testin markası ne ?
Tabi gebe olma ihtimaliniz çok yüksek 2 gün sonra testi tekrar ederseniz çizginin koyuluguna bakarsiniz
1 dakika da bu çizgiyi görünce sevindim bende bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum teşekkür ederimBir kaç gün sonra dönerseniz daha net sonuç çıkar
Bende bu testle hamile olduğumu öğrendim umarım sende hamilesindirB-good diye bir marka canım
Ay inşallah canım pcos var bende yeni öğrendim çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz inşallah vardırBende bu testle hamile olduğumu öğrendim umarım sende hamilesindir
Rica ederim1 dakika da bu çizgiyi görünce sevindim bende bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum teşekkür ederim
Benim testim de aynıydı, silik çıktı hemen kan vermiştim öyle kesinleşmiştiAy inşallah canım pcos var bende yeni öğrendim çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz inşallah vardır
İnşallah canım yaBenim testim de aynıydı, silik çıktı hemen kan vermiştim öyle kesinleşmiştihadi hayırlısı inşallah hakkınızda
Canım testin markası ne ?
Tabi gebe olma ihtimaliniz çok yüksek 2 gün sonra testi tekrar ederseniz çizginin koyuluguna bakarsiniz
Rica ederiminşallah pozitif cikar
Kızlar evde fazladan artımed markalı test vardı yapiyim dedim fakat bunda negatif çıktıBenim testim de aynıydı, silik çıktı hemen kan vermiştim öyle kesinleşmiştihadi hayırlısı inşallah hakkınızda
Merhaba sonucunuz ne olduKızlar evde fazladan artımed markalı test vardı yapiyim dedim fakat bunda negatif çıktı
Ben gördüm çizgiyi var gibi hem de kaset test. Erken gebelik testiyle deneseniz bir de .Kızlar merhaba 3 senelik evliyim ve artık anne baba olmak istiyorz 4 aydır deniyoruz ve adetime 3 gün kala test böyle çıktı sizce pozitif mi ilk 10 dk bu şekildeydi Eki Görüntüle 3456183 Eki Görüntüle 3456183
Evet kaset test daha güvenli diye okudum burdan onun için yaptım böyle çıktı heyecandan bayilicamBen gördüm çizgiyi var gibi hem de kaset test. Erken gebelik testiyle deneseniz bir de .
o zaman kan versenize hemen :) inşallah doğrudur test :) büyük ihtimal doğrudur benceEvet kaset test daha güvenli diye okudum burdan onun için yaptım böyle çıktı heyecandan bayilicam
Çünkü diğer kadınlara göre erken yumurtluyorum ovulasyon testi ile öğrendim 11.gunde yumurtluyorum onun için erken çıkma ihtimali varo zaman kan versenize hemen :) inşallah doğrudur test :) büyük ihtimal doğrudur bence
Birazdan ise gidicem ama yarın erkenden doktoruma gidip test vericemmm
mutlaka haber verin :)Çünkü diğer kadınlara göre erken yumurtluyorum ovulasyon testi ile öğrendim 11.gunde yumurtluyorum onun için erken çıkma ihtimali var
İnşallah dua edin teşekkür ederimmutlaka haber verin :)