Adete 3 gün kaldı yardım edermisiniz acil

Gerçekten öyle ben nisan 29da düşük yaptım boş gebelikti 8. Haftada düştü nasip değilmiş dedik üzüldük 2 3 ay korunduk sat 18 temmuzdu aslında denedik olur mu dedik tekrar ama hiç hamile kalmak için ekstra çaba göstermedim ve eşimin fındık bahçesinde o kadar dal eğdik kaldırdık nasip işte Allah tekrar nasip etti inşallah herkese nasip eder stresten uzak dur

Bende sizinle aynı durumdayım bat 6 Eylül test yapıyorum silik çizgi görmekten bıktım alıp yapmıyorum artık bir güvenirliği yok en iyisi gecikmeyi bekleyip kan testi vermek benimde aşırı göğüsumde damarlasma sızlama ve ağrı uçları çok hafif kararmaya başladı sanki sadece dün yoğun baş dönmesi ve miğde bukantisi yaşadım bir daha olmadı bugün de miğdem bir tuhaf eksiyor sanki soda içicem şimdi

Benim negatif çıktı canım çok yoruldum biraz ara vericem psikolojik çok çöktüm. İnsanların sürekli sormaları da yıprandırdı beni İnşallahhh senin bebişin seninledir Allahın duası üzerine olsun haber ver olurmu sevineyim moral olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…