- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 1.123
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
Söyliyim
biz sabaha kadar bekleyemeyiz kocana söyle alsın gelsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyliyim
Hahaha ya belkide ikinci kez yumurtlamadır ne biliyimbiz sabaha kadar bekleyemeyiz kocana söyle alsın gelsin![]()
Hahaha ya belkide ikinci kez yumurtlamadır ne biliyim
Artık bıktım valla aylardır her gün bi ümitle sıktı yanitamam öyleysede akşama çatır çutar allah ne verdiyse dal diye tavsiye veririiz kızz bizde fikir çok![]()
Ay kız sen banada tavsiye ver çarşamba yumurtlama günümtamam öyleysede akşama çatır çutar allah ne verdiyse dal diye tavsiye veririiz kızz bizde fikir çok![]()
Ay kız sen banada tavsiye ver çarşamba yumurtlama günüm![]()
Agzından bal damlıyo yaa teşekkür ederimyumurtlama gününe güzel bir ortam ( adamı gereksiz gerecek konuşmalara girme manasında ) eşin ılık duş alsın sıcak olmasın spremler buruşuyor çünkü ,
ahtta bir tık soguk su döksün bel altına
sonra bir kupa türk kahvesi ,
yarım saat ön sevişme
sonra çata çuta allah ne versdiyse ,
kalça altına yastık mümkünse bir kaç saat yataktan kalkma
sonra ayakta duş al çok sıcak olmasın ,
15 gün sonra bize güzel haberler verirsin inşallahhhhhhh![]()
Ya duş alınmamalı diye okumuştum ben ilişki öncesi kesin bi sonucu yoktur belkiyumurtlama gününe güzel bir ortam ( adamı gereksiz gerecek konuşmalara girme manasında ) eşin ılık duş alsın sıcak olmasın spremler buruşuyor çünkü ,
ahtta bir tık soguk su döksün bel altına
sonra bir kupa türk kahvesi ,
yarım saat ön sevişme
sonra çata çuta allah ne versdiyse ,
kalça altına yastık mümkünse bir kaç saat yataktan kalkma
sonra ayakta duş al çok sıcak olmasın ,
15 gün sonra bize güzel haberler verirsin inşallahhhhhhh![]()
Ya duş alınmamalı diye okumuştum ben ilişki öncesi kesin bi sonucu yoktur belki
erkek sıcak duş almayacak , sıcak su olumsuz etkiliyor soguk suya yakın su dökerse malum bölgeye daha iyi
spermler canlanıyor dr tavsiyedir bu arada kafamdan yazmıyorum güzeller
hadi allah sprem yolunuzu açık etsin inşallahhh
Demek ki internette ki herşeye inanmıcanerkek sıcak duş almayacak , sıcak su olumsuz etkiliyor soguk suya yakın su dökerse malum bölgeye daha iyi
spermler canlanıyor dr tavsiyedir bu arada kafamdan yazmıyorum güzeller
hadi allah sprem yolunuzu açık etsin inşallahhh
Teşekkürler herkese dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsinNe güzel hayırlı olsun bizlere de dua et![]()
Gebelik için değil zaten yumurtlama takibi için yapıyorum da adete az kala koyu çıkınca şüphelendim test yaptım gebeymişimNeden ovulasyon testi yapiOrsunki? Gebeligi göstermez o....
Hasi gözün aydin canm sag salim gelsin bebisin.Teşekkürler herkese dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin