- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
Bu durumu yaşayan varmı? Testmi bozduk anlamadım 5 gündür koyu çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa t çizgisi c den köyü gebelik testi yapsanızmi bideEki Görüntüle 2758848
Bu durumu yaşayan varmı? Testmi bozduk anlamadım 5 gündür koyu çıkıyor
Ay yapsammı bilemedimAaa t çizgisi c den köyü gebelik testi yapsanızmi bide
Umutlandırmak gibi olmasın ama neden olmasınAy yapsammı bilemedim
Ya gebelikle ovulasyona ölçen değer farklı diyor normalde hani bu test gebeliği göstermezmişMutlaka yap varsa çıkıyor çünkü![]()
Yani adete 3 gün kala yumurtlama olmaz herhaldeUmutlandırmak gibi olmasın ama neden olmasın![]()
Olabilir tabiki bir test yapın yoksa umutsuzluğa kapılmadan devam mis gibi pik olmuş değerlendirirsiniz inşallah nasip olmuşturYani adete 3 gün kala yumurtlama olmaz herhalde
İnşallahOlabilir tabiki bir test yapın yoksa umutsuzluğa kapılmadan devam mis gibi pik olmuş değerlendirirsiniz inşallah nasip olmuştur
Evet LH hormonu adete yakında yükseliyor normalde bunun için bir gebelik testide yapmakta fayda var en azından olup olmadığını bilirsinYa gebelikle ovulasyona ölçen değer farklı diyor normalde hani bu test gebeliği göstermezmiş
Hayır yokKist falanyoksa gebelik ihtimali yüksek
Gecikmesini bekliyim diyorum negatif görmekten bıktımEvet LH hormonu adete yakında yükseliyor normalde bunun için bir gebelik testide yapmakta fayda var en azından olup olmadığını bilirsin![]()
Hadi yapta bize at çatlarım vallaHayır yok
Neden ovulasyon testi yapiOrsunki? Gebeligi göstermez o....Ay yapsammı bilemedim
Eşimi yolların almayada sabahmı yapsamHadi yapta bize at çatlarım valla
Iyide ovulasOn testi bu gebelik degilki???Kist falanyoksa gebelik ihtimali yüksek
Gebelik varsa ovulasyon testi adete yakın böyle pik cıkıyor çok okudugum için burda gebe olma olasılıgı yüksekIyide ovulasOn testi bu gebelik degilki???
İki tane alsaydı birini şimdi digerini sabah yapardınızEşimi yolların almayada sabahmı yapsam
Söyliyimİki tane alsaydı birini şimdi digerini sabah yapardınız