Adete 3 gün kala idrar testi yapan varmı

Bende öyle düşünüyorum ama yarın takvime göre daha 4 haftalık
Yani benimkide çok çok yeni ben kendime 11 kasıma randevu aldım. Bir ihtimal görünür belki diye. Acele etmiyorum. Ama siİn yerinizde olsam giderdim. Belki hemen başlamanız gereken bir ilaç vs vardır. Bir kere gidin sonra yine gidersinizz. Zararı olmaz ki..

Doktorumla konuştum iğne için rapor çıkar dedi devlet Hastanesinde

Düşükten 2 ay sonra testim pozitif adetime 3 gün var dayanamadım yaptım ve çıktı bi bakar mısınız Eki Görüntüle 3155783
Canım bende ilk hamileliğimde 2 gün varken öğrenmiştim sabah gidip kan verdim tam 3 haftalık hamileymişim öyle öğrenmiştim. Ama 3 ay 1 günlük ken karnımda kalbi kurdu yavrumun. İnşALLAH hamilesindir

Canım bende ilk hamileliğimde 2 gün varken öğrenmiştim sabah gidip kan verdim tam 3 haftalık hamileymişim öyle öğrenmiştim. Ama 3 ay 1 günlük ken karnımda kalbi kurdu yavrumun. İnşALLAH hamilesindir
Çok şükür pozitif çıktı şuan hesaplamama göre yarın 4 haftalık oluyo 4 dusugumde yaşadım 2.5 aylıktı kalbi durudu sağ salim kucağımıza alırız evlatlarimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…