- 9 Şubat 2022
- 449
- 120
- 24
-
- Konu Sahibi Gamzeli 11
Baya belirgin çıkmış bi kan testi verin bence hayırlı olsun
Korkmayın kan verirsin sonucuna göre erkenden önlemini alırsın enazindanTeşekkür ederim ama korkuyorum böyle olup düşük yaptım yine olur mu diye
İnşallah çıkar teşekkür ederimKorkmayın kan verirsin sonucuna göre erkenden önlemini alırsın enazindan
Şuan hazırlanıyorum hastaneye gidecem bakalım artıkKorkmayın lütfen düşükten sonra sağlıklı embriyonun tutunması kolaylaşıyormuş benim de düşük riskimiz var doktorum söylemişti, kan verin içiniz rahat etsin. Stres ikinizi de kötü etkiler
Bakıldı temiz dendi hamile kalırsam iğne basliycaz dediDüşüklerinizin sebebi araştırıldı mı belki kan pıhtılaşması ya da rahimle ilgili problemler, genetik vs bi baktırsaydınız keşke. Bende 3 düşük yaptım 4. Ye hamileyim kan sulandırıcı kullanıyorum ayrıca kromozom translokasyonum var. İnş bu sefer sağlıkla kavuşursunuz
Hadi hayırlı haberlerle dönersiniz inşallahŞuan hazırlanıyorum hastaneye gidecem bakalım artık
İnşallah verdim 1 2 saate çıkar dedi hamile olursam 6 çocuğa hamile kalmış oluyorum inşallah nasibimizde varsa sağlıkla gelsin Allah kimsenin kucağını boş birakmasinHadi hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah
Sonuç çıkmış 341 iyimi sizceHadi hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah
HarikaSonuç çıkmış 341 iyimi sizce
Hemen gitmiyeyim mi iğne başlanacak ama Emin degilimHarika2 günde bir artışa baktırın hep aynı yerde bakılması önemli labdan laba değişiyor çünkü. 2500-3000lerde keseyim görmeye gidersiniz zaten bu değerleri beklenti 1 haftaya 2500 ün üzerine çıkması
Çok çok iyi tabi. Saplıkla kucağınıza alın inşallahSonuç çıkmış 341 iyimi sizce
Amin cümlemize nasip etsin inşallahÇok çok iyi tabi. Saplıkla kucağınıza alın inşallah
Bence siz hemen gidin. Geçmişinizi anlatın.Hemen gitmiyeyim mi iğne başlanacak ama Emin degilim
Bende öyle düşünüyorum ama yarın takvime göre daha 4 haftalıkBence siz hemen gidin. Geçmişinizi anlatın.