Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy nassil iyi gelsi cevabin bana anlatamam cok sagolYukselir canm benimde 8 gun kala 2 ckmsgi sonra yukseldi sennde yukselir iki vun sonra tekrarla kesin artms olur normalde cunku bu degerlerde ckmyr 0 degerlerde ckar olmadgi zmaan
Insallah canim bu arada idrar testi dd yap ikinci kez kan verene kadar ben dün yaptim hayalet cizgiyi gordum kan verdigim gun daha acikti o cizgi haberleselim olur mu insallah yukselicek..Kızlar 3 gün önce bende bhcg yaptırdım 2.2 çıktı umarım yükselir tekrar yapmaya korkuyorm Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın![]()
Ne demek tekrarla kan testiniAyyy nassil iyi gelsi cevabin bana anlatamam cok sagol
Insallah oyledir cok tesekkur ederim cevap iicnBence yükselicek geç döllenme olma olasılığı yüksek
Az önce yaptım canımInsallah canim bu arada idrar testi dd yap ikinci kez kan verene kadar ben dün yaptim hayalet cizgiyi gordum kan verdigim gun daha acikti o cizgi haberleselim olur mu insallah yukselicek..
Ovulasyon kacinci gün olduAz önce yaptım canımhayalet çizgi bile yok bugün adet olmam lazım demekki hayırlı degilmiş diyorum
![]()
Evde test kalmadi nobetci eczane baya uzak godebilrisem idrar testini tekrarlicam gidemezsem yarin ise gittigimde ugrayip alicam yarin bat zaten :)naptın canım?
İnş canım erken gebelik testi al bu sefer kesin sınucu görürsün.Gunaydin bugün bat :) bakalim neler olucak
Normal gebelik testinde ikinci cizgi silik oalrak vardi cumartesi cjma beta hcg 3.09 cikti normal gebelik testi yapayim diyorum bisey cikarsa kan veririmİnş canım erken gebelik testi al bu sefer kesin sınucu görürsün.
Sen bilirsin en net erken gebelik testi. Silikmiilik değil. Sitres yapmA olacak inş.Normal gebelik testinde ikinci cizgi silik oalrak vardi cumartesi cjma beta hcg 3.09 cikti normal gebelik testi yapayim diyorum bisey cikarsa kan veririm
Amin insallah canim ... bugün oglumu okula goturdum yaz okuluma ogrendim ki seminer donemiymis oglumu ise goturdum oglen 3 e kadar zabdedebildim onu aldim annem baska ilde oraya getirdim bu arada idrar testinde ince bi cizgi var ama anlamadim yani o cizgi hep mi var okuyorum geç dollenmelerde gebelik cok gec ogreniliyormusAy hadi hayırlısıyla herşey istediğin gibi olur inşallah.
Biraz sabret bakalım gün geçtikçe daha da koyulaşır diye tahmin ediyorum. Bat a kaç gün vardır ?Amin insallah canim ... bugün oglumu okula goturdum yaz okuluma ogrendim ki seminer donemiymis oglumu ise goturdum oglen 3 e kadar zabdedebildim onu aldim annem baska ilde oraya getirdim bu arada idrar testinde ince bi cizgi var ama anlamadim yani o cizgi hep mi var okuyorum geç dollenmelerde gebelik cok gec ogreniliyormus