Adete 3 gün kala açık kahverengi akıntı

gls23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
1
0
1
22
Merhaba kızlar bana yaklaşık 1 ay önce polikistik over teşhisi konuldu. 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum. Bu ay adetime 1 hafta kala pik gördüm ve 2-3 günü değerlendirdim. Yumurtlamam geç olduğu için adetimin de gecikeceğini biliyodum. Yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti. bugün açık kahverengi ve sadece peçeteye gelen bi akıntı gördüm. Şuan çok çok az sulu ve kahverengi akıntım oluyo. Normalde hiç kahverengi akıntım olmaz ve adet olduğum zaman direkt kanama şeklinde gelir..Sizce hamile miyim? Ve ne zaman test yapmalıyım

Adet döneminden önce rahimde küçük küçük kistler oluşur ve adet olunduğu zaman kan ile beraber dışarı çıkar daha doğrusu önce rahmin içinde patlar o kistler. Biz bunun farkında bile olamayız ve küçük olduğu için tedavi gerektirmez zaten vücut kendi kendine atıyor ve her sağlıklı kadında oluyor bu. Yüksek ihtimalle âdetten önce oluşan kistleriniz büyümüş olabilir bu kahverengi akıntı peçeteye gelen kahverengi akıntı bu kistin belirtisidir ve adet gecikmesine de sebep olabilir. Dediğim gibi bu kist küçük normalden daha büyük olduğu zamanlarda böyle akıntılar yaşarsınız. Benim bu yaşıma kadar hiç ki olmadı daha doğrusu kahverengi akıntım hiç olmadı taaa ki olduğu zaman doktora gidene kadar.. doktor bana bunları tek tek anlattı öyle öğrendim. Yüksek ihtimalle sizinki de bu olabilir çünkü erken gebelik ya da yumurtlama kanaması çok hafif aşırı hafif pembe renkli olur hatta ben telefon ışığı ile bakıp ancak o pembeliği görmüştüm ve öyle anlamıştım o derece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…