Olabilrisin genelde adete yakin ovu testi hamilelik gösteriyor ama.yinede gebelik testi yap garanti olsunMerhabalar adetime 2 gün varken ovulasyon testi yaptım ve T çizgisi kupkırmızı çıktı. 3 gündür bu şekilde. Normalde bugün adet olmam lazım hala bişey yok. Bir yandan da adet olacakmış gibi kasık ağrılarım var. Sizce hamile olabilir miyim?
Ayy inşallah çok teşekkür ederim. Hemen çıkmaz diye test yapmaya korkuyorumOlabilrisin genelde adete yakin ovu testi hamilelik gösteriyor ama.yinede gebelik testi yap garanti olsun
Ayy inşallah çok teşekkür ederim. Hemen çıkmaz diye test yapmaya korkuyorum
hic korkma yap gebelik testiniAyy inşallah çok teşekkür ederim. Hemen çıkmaz diye test yapmaya korkuyorum
Yapıcam buakşam bakalım hayırlısıhic korkma yap gebelik testini
Aynen öyle 3 gündür kıpkırmızı. Normal yumurtladığım tarihte bile bukadar kırmızı değildi. Bu akşam denicem gebelik testini inşallah hamileyimdirOvü de 3 gündür pik ise hamilelik varsa idrar testinde de çıkar sen bekletme yap testi
Bugün tekrar ovü testi yaptın mı? Gebelik değilse de yumurtlama olabilir umarım değerlendirmişsinizdir.Aynen öyle 3 gündür kıpkırmızı. Normal yumurtladığım tarihte bile bukadar kırmızı değildi. Bu akşam denicem gebelik testini inşallah hamileyimdir
Teşekkür ederim inanamıyorum halaYaa hayırlı olsun canım çok sevindimkaç aydır deniyosun neler yaptın
Oyyy maşAllahbugünkü ovulasyon testim Eki Görüntüle 2600642
Ve hemen sonrasındaki gebelik testimEki Görüntüle 2600644
Gerçekten hamileyim
Teşekkür ederim inanamıyorum halacanım benim çok olmadı daha 8 aydır deniyoduk ama ufak kistlerim vardı doktor hamile kalmaya engel olmadığını söylemişti. Geçen ay soğan kürü yaptım ve bu ayda ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim
tebrikler demiştimbugünkü ovulasyon testim Eki Görüntüle 2600642
Ve hemen sonrasındaki gebelik testimEki Görüntüle 2600644
Gerçekten hamileyim
Teşekkür ederimtebrikler demiştim
İnşallahmaşallah canımm, benimde bu ay 8. Ayım inşallah bende ay sonu güzel haberi alırım
Canım benim adete 2gün kala T çizgisi daha koyu çıkmaya başlamıştı. Bir kaç gün daha bekle derimAdete normalde 4/5gun var dünkü ve bugünkü ovulasyonum bunlar normalde bu vakitlerde yok gibi silik çıkardı ikinci çizgi böyle başına gelen oldumu , cumartesi test yapıyım diyorum idrar ama çıkar herhalde o zaman olsa değil mi.alttaki bugununEki Görüntüle 2600727
Ben bu cevabı çok merak ediyordum çok teşekkür ederimCanım benim adete 2gün kala T çizgisi daha koyu çıkmaya başlamıştı. Bir kaç gün daha bekle derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?