Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gögüslr 2 hafta önceden şişme oldu damarları belirledi akıntı bir kaç kere yaşadım. Adete 9 gün önce yaptım negatif çıktı bekliyorum şu an olacak mıyım diyeBaşka belirti var mı peki akıntı göğüs hassasiyeti gibi
Çok heyecanlı . Benimde bat 4 Mayıs bende yapmaya korkuyorumGögüslr 2 hafta önceden şişme oldu damarları belirledi akıntı bir kaç kere yaşadım. Adete 9 gün önce yaptım negatif çıktı bekliyorum şu an olacak mıyım diye
Akıntı , baş ağrısı arada , kabızlık , göğüslerimde iyice şişti sankiSizde peki var mi belirti
İnşallah Allah razı olsun amin. Ne zaman test yapacaksınız pekiHemen hemen aynı şeyler Rabbim inşallah içimizdekini hayırlısı ise nasip etsin arkadaşım
Hadi hayırlısı olsun canım inşallahÇarşamba günü
Salı günü kan vermeye gitmeyi düşünüyorum . Pazartesi yaparım belki idrar testiPeki siz ne zaman yapacaksınız
Tabi ki. Sizde haber verin lütfen inşallah bu ay kavuştursun bizi Allahım beklediğimizeİnşallah hayırlı sonuç alırsın banda haber verir misiniz burdan
Benim adetime 4 gün kala belime ve kasığıma aniden ağrı girmişti. 2 gün kalada diz kapaklarım sızlıyor bacaklarım cok ağrımaya baslamıstı bilmem alakası varmı ama hamileymişim yinede umutlandırmak istemem siziArkadaşlar merhaba ben 4 mayıs adet günüm olması gerekiyor belim de bir yanma var ayaklarıma sızlama giriyor hiç adet olamadn böyle ağrılar hissetmedm acaba bel yanması hamilelik belirtisi olabilir mı
Peki ne zaman ögrendinizBenim adetime 4 gün kala belime ve kasığıma aniden ağrı girmişti. 2 gün kalada diz kapaklarım sızlıyor bacaklarım cok ağrımaya baslamıstı bilmem alakası varmı ama hamileymişim yinede umutlandırmak istemem sizi
Reglden birgün önce içime kuşku düştü sabah kalktığmda içimden bir ses git test al yap diyordu. Yaptım ve belirgin silik çizgi cıktı regl 3 gün geçincede dr gidip kan verdim 678 cktı 2 gün sonra tekrar verdim 1506 olmustu. Suan 6+1Peki ne zaman ögrendiniz
Arkadaşlar merhaba ben 4 mayıs adet günüm olması gerekiyor belim de bir yanma var ayaklarıma sızlama giriyor hiç adet olamadn böyle ağrılar hissetmedm acaba bel yanması hamilelik belirtisi olabilir mı