Gebeliğe Hazırlık Adete 2 kala bel ağrısı ve ayak sızlaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nibaku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2021
114
55
48
28
Arkadaşlar merhaba ben 4 mayıs adet günüm olması gerekiyor belim de bir yanma var ayaklarıma sızlama giriyor hiç adet olamadn böyle ağrılar hissetmedm acaba bel yanması hamilelik belirtisi olabilir mı

Başka belirti var mı peki akıntı göğüs hassasiyeti gibi

Başka belirti var mı peki akıntı göğüs hassasiyeti gibi
Gögüslr 2 hafta önceden şişme oldu damarları belirledi akıntı bir kaç kere yaşadım. Adete 9 gün önce yaptım negatif çıktı bekliyorum şu an olacak mıyım diye

Gögüslr 2 hafta önceden şişme oldu damarları belirledi akıntı bir kaç kere yaşadım. Adete 9 gün önce yaptım negatif çıktı bekliyorum şu an olacak mıyım diye
Çok heyecanlı . Benimde bat 4 Mayıs bende yapmaya korkuyorum

Hemen hemen aynı şeyler Rabbim inşallah içimizdekini hayırlısı ise nasip etsin arkadaşım
İnşallah Allah razı olsun amin. Ne zaman test yapacaksınız peki

Arkadaşlar merhaba ben 4 mayıs adet günüm olması gerekiyor belim de bir yanma var ayaklarıma sızlama giriyor hiç adet olamadn böyle ağrılar hissetmedm acaba bel yanması hamilelik belirtisi olabilir mı
Benim adetime 4 gün kala belime ve kasığıma aniden ağrı girmişti. 2 gün kalada diz kapaklarım sızlıyor bacaklarım cok ağrımaya baslamıstı bilmem alakası varmı ama hamileymişim yinede umutlandırmak istemem sizi

Benim adetime 4 gün kala belime ve kasığıma aniden ağrı girmişti. 2 gün kalada diz kapaklarım sızlıyor bacaklarım cok ağrımaya baslamıstı bilmem alakası varmı ama hamileymişim yinede umutlandırmak istemem sizi
Peki ne zaman ögrendiniz

Ay cok güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

bublar regl belirtileri de olabilir.
4 Mayıs ise erken gebelik testi yaptırabilirsiniz

Back
X