• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 2 gün kala ovülasyon testim pozitif

flzyzlk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
11
3
1
43
Adet tarihime 2 gün kala ovülasyon testim pik çıktı kızlar gebelik olabilrmi bu durumu yaşayan bayanlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız

Eklentiler

• 20240602_145800.jpg
    20240602_145800.jpg
    171,8 KB · Görüntüleme: 145
Evet olabilir, yeniden yumurtlayıp adetinizi ileri atmayacaksa bu gebelik olma ihtimali var

Canım benim daha önce böyle olmuştu ama 3 gün sonra regl olmuştum zamanında olmuştum bazen olabiliyor. Bir de bir şey soracağım kızlar benim de 3 gündür pik gösteriyor ovü testim normal mi?

Canım benim daha önce böyle olmuştu ama 3 gün sonra regl olmuştum zamanında olmuştum bazen olabiliyor. Bir de bir şey soracağım kızlar benim de 3 gündür pik gösteriyor ovü testim normal mi?
Yumurta çatlayamıyor diye biliyorum öle olunca havuç yemek gerekiyor sanırım çatlaması için

Bunun iki sebebi olabilir bence ya yeni yumurtlayacaksın yada gebelik gibi bişi olabilir daha önce testlerde pik görmüşmüydün

Bunun iki sebebi olabilir bence ya yeni yumurtlayacaksın yada gebelik gibi bişi olabilir daha önce testlerde pik görmüşmüydün
Gördüm canım. Daha önce dediğim gibi reglime yakın pik gördüm ama sıkıntı şu normalde çatlamadan 14 gün sonra regl olunur ama ben bu 2 dir böyle yakalıyorum. Normalde çok düzenli adet olurum. İnşallah gebelik vardır bakalım lazım olan şey zaman ama bizde de sabır yok

Gördüm canım. Daha önce dediğim gibi reglime yakın pik gördüm ama sıkıntı şu normalde çatlamadan 14 gün sonra regl olunur ama ben bu 2 dir böyle yakalıyorum. Normalde çok düzenli adet olurum. İnşallah gebelik vardır bakalım lazım olan şey zaman ama bizde de sabır yok
Test yaptn mi gectiminadetin

Yumurtam daha yeni çatladı canım yani yumurta büyüdüğü için koyu kalmış bugünkü testim de çatlama olmuştu
Benim de 5 gün böyle 2 gün geçti adetime gebelik testi yaptım silik gibi hayalet çizgi anlamadım yumurtluyormuyum yoksa gebemiyimm t cizgiisi çok koyu

Buda gebelik testi ama baba bozuk gibi geldi

Eklentiler

• IMG_20240603_102159.jpg
    IMG_20240603_102159.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 126
Back