Gebeliğe Hazırlık Adete 2 gun kala ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
OKYANUS302 OKYANUS302 Canim merhaba teste gerek kalmadi adetim basladi bugun 2 gun gecikmeylede olsa haber vereyim dedim insallah sizden guzel haberler gelir 🙏
Cok üzüldüm canım benim var günüme persembe olmam gerek ben sabah prodüktör early yaptım gördüm silik de olsa cızgi var insallah saglıkla ilerler ovulasyon testim bugun pike yakın ilki lh son ikisi gebelik canım

Eklentiler

• IMG_20220124_112305.jpg
    IMG_20220124_112305.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 390
  • IMG_20220124_095744.jpg
    IMG_20220124_095744.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 336
  • IMG_20220124_093352.jpg
    IMG_20220124_093352.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 332
  • IMG_20220124_092350.jpg
    IMG_20220124_092350.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 324
OKYANUS302 OKYANUS302 Canim merhaba teste gerek kalmadi adetim basladi bugun 2 gun gecikmeylede olsa haber vereyim dedim insallah sizden guzel haberler gelir 🙏
Hatta 3 atmısım parsembe adet günüm de kaset test yapıcam insallah dıger aya olur rabbim en kısa zaman da yuzunu gündürsün

Ovulasyon bunlar

Eklentiler

• IMG_20220124_112257.jpg
    IMG_20220124_112257.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 256
  • IMG_20220124_110757.jpg
    IMG_20220124_110757.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 232
Hatta 3 atmısım parsembe adet günüm de kaset test yapıcam insallah dıger aya olur rabbim en kısa zaman da yuzunu gündürsün
Eveet gordum bende silik bi cizgi var 👍🙏 Haydi hayirlisiyla okkali cift cizgi ve guzel bi degerde gorursun ♥ lh devam edersen burayada yaz lutfen ilerisi icin ornek olsun banada. Insallah hayirlisi ne zamansa o zaman verir Rabbim 🙏

Eveet gordum bende silik bi cizgi var 👍🙏 Haydi hayirlisiyla okkali cift cizgi ve guzel bi degerde gorursun ♥ lh devam edersen burayada yaz lutfen ilerisi icin ornek olsun banada. Insallah hayirlisi ne zamansa o zaman verir Rabbim 🙏
Sagol canım tesekkur ederim 🥰 lh koyuldu bugun iyice adet günü yapayım hem kaset test hem lh atarım mutlaka 🥰 rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah ovulasyonu bırakma

Sagol canım tesekkur ederim 🥰 lh koyuldu bugun iyice adet günü yapayım hem kaset test hem lh atarım mutlaka 🥰 rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah ovulasyonu bırakma
Amiiin 🙏 Valla ovulasyon bende cok strese sebep oldu normalde gunu gununedir hic sasmaz yumurtlama donemide belirtim cok olur anlarim zamanini bu ay ovulasyon denedim adetim gecikti stresten 😁 normal duzenime geri donucem sanirim

Amiiin 🙏 Valla ovulasyon bende cok strese sebep oldu normalde gunu gununedir hic sasmaz yumurtlama donemide belirtim cok olur anlarim zamanini bu ay ovulasyon denedim adetim gecikti stresten 😁 normal duzenime geri donucem sanirim
Nasıl rahat ediyorsan ama ovulasyon cidden cok iyi görmüş olarak yapmak farklı

Kimyasal gecırdım canım kanama oldu yazmıstım sana gebelik testinde cıktı diye hatırladım bian
Cok gecmis olsun insallah iyisindir ve cabuk toparlanirsin 🙏 Evet silik bi cizgi gormustuk acaba tekrarladin mi diye merak ettim Rabbim saglikli gebelikler saglikli evlatlar versin hepimize. Erken takip etmenin kotu yani bu iste bende cok erken ogrenmistim ama belirtim cok fazlaydi yinede bakmasam hastayim galiba diyip adet gorup hic ogrenmicektim :/

Cok gecmis olsun insallah iyisindir ve cabuk toparlanirsin 🙏 Evet silik bi cizgi gormustuk acaba tekrarladin mi diye merak ettim Rabbim saglikli gebelikler saglikli evlatlar versin hepimize. Erken takip etmenin kotu yani bu iste bende cok erken ogrenmistim ama belirtim cok fazlaydi yinede bakmasam hastayim galiba diyip adet gorup hic ogrenmicektim :/
Mümkünse haberimiz olmasın daha iyi insan Boyle daha kötü oluyo benim de belirtim oluyo anlıyorum kaldığımı ama 2 seferdir aynı son bi daha erken test falan yapmıycam gecerse bakıcam hem sitres yapmamıs olurum hem ne olduğunu bilmem en azından insallah sağlıklı gebelik nasip etsin rabbim cıkması gözükmesi degıl testlerde mühim olan saglıklı olması kimsenin hayal kırıklığı yaşamamasını diliyorum 🙏 yani bi tabir var götümüzden haberimiz olmasın en güzeli 🥰 moral de bozulmaz böylece

Merhaba benim de regle 4 gün var ovulasyon testi vardi elimde 1 tane o da böyle çıktı sizce gebeliği gösteriyor mu bu test bu aşamada

Eklentiler

• 20220127_153929.jpg
    20220127_153929.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 198
Mümkünse haberimiz olmasın daha iyi insan Boyle daha kötü oluyo benim de belirtim oluyo anlıyorum kaldığımı ama 2 seferdir aynı son bi daha erken test falan yapmıycam gecerse bakıcam hem sitres yapmamıs olurum hem ne olduğunu bilmem en azından insallah sağlıklı gebelik nasip etsin rabbim cıkması gözükmesi degıl testlerde mühim olan saglıklı olması kimsenin hayal kırıklığı yaşamamasını diliyorum 🙏 yani bi tabir var götümüzden haberimiz olmasın en güzeli 🥰 moral de bozulmaz böylece
Kesinlikle oyle erken ogrenince degisen bisey yok zararli bi durum varsada Allaha emanet korur beklemek en iyisi benim kanimcada ♥

Merhaba benim de regle 4 gün var ovulasyon testi vardi elimde 1 tane o da böyle çıktı sizce gebeliği gösteriyor mu bu test bu aşamada
Merhabalar bende sizinki kadar koyu olmasada gordum ama deneyimle konusursak olabilirdeee olmayabilirde 😊 lh hep vucutta olan bi hormon mesela benim ki adete yakin yukseldi ama adet oldum diger arkadasinda oyleydi ama kimyasal gebelik gecirmis en mantiklisi gebelik testi 4 gun varsa erken gebelik testi gosterebilir silikte olsa. Tavsiyem gecikmeyi beklemek 👍 umarim guzel haberler alirsin

Guzel haber yok malesf canim ya bat yarin benim. Kaset te cikmiyor olsaydi bugun cikardi herhalde diyorum. Regl bekliyorum öyle
Erken de çıkıyor mu ertesi gün yaptığım kasette de vardı ben hayret ediyorum zaten benim iki kez oldu Boyle insallah 3 olmaz saglıklı olur ve tutunur tek dileğim bu 🙏

Back