- 12 Temmuz 2016
- 4.214
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.114
- 158
- 31
Insallah nasip gorucez bakalim tamamdir yazicam ☺Baya olmus insallah bu sefer olmustur canım test yaparsan mutlaka yaz olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah nasip gorucez bakalim tamamdir yazicam ☺Baya olmus insallah bu sefer olmustur canım test yaparsan mutlaka yaz olur mu
Cok üzüldüm canım benim var günüme persembe olmam gerek ben sabah prodüktör early yaptım gördüm silik de olsa cızgi var insallah saglıkla ilerler ovulasyon testim bugun pike yakın ilki lh son ikisi gebelik canımOKYANUS302 Canim merhaba teste gerek kalmadi adetim basladi bugun 2 gun gecikmeylede olsa haber vereyim dedim insallah sizden guzel haberler gelir
♥
Hatta 3 atmısım parsembe adet günüm de kaset test yapıcam insallah dıger aya olur rabbim en kısa zaman da yuzunu gündürsünOKYANUS302 Canim merhaba teste gerek kalmadi adetim basladi bugun 2 gun gecikmeylede olsa haber vereyim dedim insallah sizden guzel haberler gelir
♥
Eveet gordum bende silik bi cizgi varHatta 3 atmısım parsembe adet günüm de kaset test yapıcam insallah dıger aya olur rabbim en kısa zaman da yuzunu gündürsün
Sagol canım tesekkur ederimEveet gordum bende silik bi cizgi varHaydi hayirlisiyla okkali cift cizgi ve guzel bi degerde gorursun ♥ lh devam edersen burayada yaz lutfen ilerisi icin ornek olsun banada. Insallah hayirlisi ne zamansa o zaman verir Rabbim
![]()
AmiiinSagol canım tesekkur ederimlh koyuldu bugun iyice adet günü yapayım hem kaset test hem lh atarım mutlaka
rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah ovulasyonu bırakma
Nasıl rahat ediyorsan ama ovulasyon cidden cok iyi görmüş olarak yapmak farklıAmiiinValla ovulasyon bende cok strese sebep oldu normalde gunu gununedir hic sasmaz yumurtlama donemide belirtim cok olur anlarim zamanini bu ay ovulasyon denedim adetim gecikti stresten
normal duzenime geri donucem sanirim
Nasip zaten istedigimizi yapalim vakti degilse olmazNasıl rahat ediyorsan ama ovulasyon cidden cok iyi görmüş olarak yapmak farklı
Orası oyle tabi elinden geleni yapıyosun gerisi Allah danNasip zaten istedigimizi yapalim vakti degilse olmazDuadan baska sans yok bence
![]()
Kimyasal gecırdım canım kanama oldu yazmıstım sana gebelik testinde cıktı diye hatırladım bian
Cok gecmis olsun insallah iyisindir ve cabuk toparlanirsinKimyasal gecırdım canım kanama oldu yazmıstım sana gebelik testinde cıktı diye hatırladım bian
Mümkünse haberimiz olmasın daha iyi insan Boyle daha kötü oluyo benim de belirtim oluyo anlıyorum kaldığımı ama 2 seferdir aynı son bi daha erken test falan yapmıycam gecerse bakıcam hem sitres yapmamıs olurum hem ne olduğunu bilmem en azından insallah sağlıklı gebelik nasip etsin rabbim cıkması gözükmesi degıl testlerde mühim olan saglıklı olması kimsenin hayal kırıklığı yaşamamasını diliyorumCok gecmis olsun insallah iyisindir ve cabuk toparlanirsinEvet silik bi cizgi gormustuk acaba tekrarladin mi diye merak ettim Rabbim saglikli gebelikler saglikli evlatlar versin hepimize. Erken takip etmenin kotu yani bu iste bende cok erken ogrenmistim ama belirtim cok fazlaydi yinede bakmasam hastayim galiba diyip adet gorup hic ogrenmicektim :/
Kesinlikle oyle erken ogrenince degisen bisey yok zararli bi durum varsada Allaha emanet korur beklemek en iyisi benim kanimcada ♥Mümkünse haberimiz olmasın daha iyi insan Boyle daha kötü oluyo benim de belirtim oluyo anlıyorum kaldığımı ama 2 seferdir aynı son bi daha erken test falan yapmıycam gecerse bakıcam hem sitres yapmamıs olurum hem ne olduğunu bilmem en azından insallah sağlıklı gebelik nasip etsin rabbim cıkması gözükmesi degıl testlerde mühim olan saglıklı olması kimsenin hayal kırıklığı yaşamamasını diliyorumyani bi tabir var götümüzden haberimiz olmasın en güzeli
moral de bozulmaz böylece
Merhabalar bende sizinki kadar koyu olmasada gordum ama deneyimle konusursak olabilirdeee olmayabilirdeMerhaba benim de regle 4 gün var ovulasyon testi vardi elimde 1 tane o da böyle çıktı sizce gebeliği gösteriyor mu bu test bu aşamada
Guzel haber yok malesf canim ya bat yarin benim. Kaset te cikmiyor olsaydi bugun cikardi herhalde diyorum. Regl bekliyorum öyle
Erken de çıkıyor mu ertesi gün yaptığım kasette de vardı ben hayret ediyorum zaten benim iki kez oldu Boyle insallah 3 olmaz saglıklı olur ve tutunur tek dileğim buGuzel haber yok malesf canim ya bat yarin benim. Kaset te cikmiyor olsaydi bugun cikardi herhalde diyorum. Regl bekliyorum öyle