Hayirli olsun ♥ Peki adet gunu mu yapmistiniz gectikten sonra mi? Acikcasi pek ihtimal vermiyorum 14 aydir deniyoruz cunku 1 defa kimyasal gebelik gecirdim genele baktigimda bu belirtileri daha oncede yasadim ama ornekler olunca insan merak ediyo iste :))Merhabalar, umarım gebeliktir, örnek olması için atıyorum ben iki testten aynı gün yapmıştım böyleydi, kan değerim o gün 273 çıkmıştı
teşekkürler bakalım bende kimyasaldan korkuyorum , keseyi görmeden içim hala huzursuzHayirli olsun ♥ Peki adet gunu mu yapmistiniz gectikten sonra mi? Acikcasi pek ihtimal vermiyorum 14 aydir deniyoruz cunku 1 defa kimyasal gebelik gecirdim genele baktigimda bu belirtileri daha oncede yasadim ama ornekler olunca insan merak ediyo iste :))
Amiin Allah evlat hasreti acisi gostermesin kimseye sizde guzel haberler alirsiniz insallahteşekkürler bakalım bende kimyasaldan korkuyorum , keseyi görmeden içim hala huzursuz
bu testi tam adet günü yaptım, gebelik çok net değildi ama ovülasyon yumurtlama da bile bu kadar koyu olmamıştı
umarım, inşallah hayırlı zamanda sağlıklı sonuçlar alırsınız :)
İnşallaah vardır gebelik çok mutlu olursunuz öğreninceMerhabalar, umarım gebeliktir, örnek olması için atıyorum ben iki testten aynı gün yapmıştım böyleydi, kan değerim o gün 273 çıkmıştı
Amiiin kendime istedigim kadar burda anne olmak isteyen herkese istiyorum gonlumuze gore versin Rabbimİnşallaah vardır gebelik çok mutlu olursunuz öğrenince
Umut vermek istemiyorum ama ovulasyon testi benim kimyasal gebeliğimi bile belli etmişti her gün silik çzigi ile. Sizinki epey belirgin ona göre o yüzden herkesin vücudu ayrı siz en iyisi direkt kan verin aklınızdaki sorular gitsin.
Test yaptın mı canım yada adet oldun mu merak ettimAmiiin kendime istedigim kadar burda anne olmak isteyen herkese istiyorum gonlumuze gore versin Rabbimbugun adet gunum denicektim ama bitirmisim butun testlerimi havada karli beklemeye kaldik yani kan vermeye esimle gitmek zorundayim o benden beter bu konularda test caktirmadan yapabilirim kimyasal gebelikte cok etkilendi tekrar uzmek istemiyorum varsada yoksada once ben bileyim diye bekliyorum bakalim
Ayni yerde ayni soruyu merak etmek qTest yaptın mı canım yada adet oldun mu merak ettim
Yok yapmadim henuz adette olmadimTest yaptın mı canım yada adet oldun mu merak ettim
Keske yapsaydınız testiniz kırmızı cıkmıs gününüz de gelmiş varsa artık cıkar merak ettim arkadasla yaparsan sonucu mutlaka bize de yaz olur mu bizde ovulasyon yapıyoruz 4 5 gün var adete ovulasyonlar hiç silinmedi yani pik degıl ama kırmızı ondan merak ettik sonucu insallah olmazsın gebe cıkarsın canımYok yapmadim henuz adette olmadimbekliyorum bakalim bu zamana kadar normal olarak en fazla 1 gun geciktim kimyasal gecirdigimde de 4 gun onu baz alarak bekliyorum 25ine kadar adet olmazsam o zaman test yaparim dedim
Insallah guzel haber olur hepimiz iciiinKeske yapsaydınız testiniz kırmızı cıkmıs gününüz de gelmiş varsa artık cıkar merak ettim arkadasla yaparsan sonucu mutlaka bize de yaz olur mu bizde ovulasyon yapıyoruz 4 5 gün var adete ovulasyonlar hiç silinmedi yani pik degıl ama kırmızı ondan merak ettik sonucu insallah olmazsın gebe cıkarsın canım
Hadi insallah diyelim hakkimizda hayirlisi♥ evet normalde baya silik cikmasi lazim bunlar koyuEvet canım adet gününde ya ikisi de esit yada t daha koyu oluyo ama silinmiyosa da vardır bi sey mutlaka yaz olur mu 27 Ocak 28 Ocak adet günümüz bizim de Bugun benim de Boyleydi ovulasyon ama gebelik de bi sey cıkmadı o ayrı merakla bekliyoruz bakalım
İnsallah gününde cıkar tek umudum o test yaparsan mutlaka etiket yap olur muHadi insallah diyelim hakkimizda hayirlisi♥ evet normalde baya silik cikmasi lazim bunlar koyu
Hadi insallah diyelim hakkimizda hayirlisi♥ evet normalde baya silik cikmasi lazim bunlar koyu
Tabi ki buraya yazarim belirtiniz var mi peki? Aslinda erken genel olarakta adet belirtisi diyolar amaİnsallah gününde cıkar tek umudum o test yaparsan mutlaka etiket yap olur mu
Valla her sey mevcut test de bısey olmamasına sasırdım ondan benim genelde burnum kanar o bile oldu ama gebelikler de bısey yokTabi ki buraya yazarim belirtiniz var mi peki? Aslinda erken genel olarakta adet belirtisi diyolar ama
Ama erken henuz daha 4 5 gun var bata bide psikolojik etkiliyoruz vucudumuzu.. 14.aya giricem her ay hamileyim bana kalsa oyle belirtiler yaniValla her sey mevcut test de bısey olmamasına sasırdım ondan benim genelde burnum kanar o bile oldu ama gebelikler de bısey yok
Baya olmus insallah bu sefer olmustur canım test yaparsan mutlaka yaz olur muAma erken henuz daha 4 5 gun var bata bide psikolojik etkiliyoruz vucudumuzu.. 14.aya giricem her ay hamileyim bana kalsa oyle belirtiler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?