Gebeliğe Hazırlık Adete 2 gun kala ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pheebs

🧸💙 + 🌸💓
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
4.214
En iyi cevaplar
1
6.114
158
31
Merhaba hanimlar ovulasyon testiyle gebelik ogrenenlerin sayisi cok fazla bende adetime 2 gun kala denemek istedim klasik adet oncesi belirtilerim var ama normalde dun bugun baslardi bu ay adet tarihimden 1 hafta once basladilar ozellikle goguslerim hassaslasti ki normalde adet donemimde bile cok fazla hissetmem 1 hafta onceden basladi bu defa. Deneyimli olanlariniz yardimci olabilir mi testime bakarak. Normalde bu yumurtlama bile sayilmaz onun farkindayim en fazla yumurtlamadan 1 gun once boyle koyu cizgi gorurum suan dedigim gibi adetime 2 gun kaldi ve test boyle sizce ne olabilir simdiden tesekkurleeeer ♥♥♥

Eklentiler

• 1642762976602-1061910061.jpg
    1642762976602-1061910061.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 607
Merhabalar, umarım gebeliktir, örnek olması için atıyorum ben iki testten aynı gün yapmıştım böyleydi, kan değerim o gün 273 çıkmıştı

Eklentiler

• 9C107968-2B02-49EB-8C02-4569AF4A0A68.jpeg
    9C107968-2B02-49EB-8C02-4569AF4A0A68.jpeg
    32,5 KB · Görüntüleme: 926
Merhabalar, umarım gebeliktir, örnek olması için atıyorum ben iki testten aynı gün yapmıştım böyleydi, kan değerim o gün 273 çıkmıştı
Hayirli olsun ♥ Peki adet gunu mu yapmistiniz gectikten sonra mi? Acikcasi pek ihtimal vermiyorum 14 aydir deniyoruz cunku 1 defa kimyasal gebelik gecirdim genele baktigimda bu belirtileri daha oncede yasadim ama ornekler olunca insan merak ediyo iste :))

Hayirli olsun ♥ Peki adet gunu mu yapmistiniz gectikten sonra mi? Acikcasi pek ihtimal vermiyorum 14 aydir deniyoruz cunku 1 defa kimyasal gebelik gecirdim genele baktigimda bu belirtileri daha oncede yasadim ama ornekler olunca insan merak ediyo iste :))
teşekkürler bakalım bende kimyasaldan korkuyorum , keseyi görmeden içim hala huzursuz
bu testi tam adet günü yaptım, gebelik çok net değildi ama ovülasyon yumurtlama da bile bu kadar koyu olmamıştı
umarım, inşallah hayırlı zamanda sağlıklı sonuçlar alırsınız :)

teşekkürler bakalım bende kimyasaldan korkuyorum , keseyi görmeden içim hala huzursuz
bu testi tam adet günü yaptım, gebelik çok net değildi ama ovülasyon yumurtlama da bile bu kadar koyu olmamıştı
umarım, inşallah hayırlı zamanda sağlıklı sonuçlar alırsınız :)
Amiin Allah evlat hasreti acisi gostermesin kimseye sizde guzel haberler alirsiniz insallah 😇 O zaman adet gunumde bakarim tekrar bende

İnşallaah vardır gebelik çok mutlu olursunuz öğrenince 🤲

Umut vermek istemiyorum ama ovulasyon testi benim kimyasal gebeliğimi bile belli etmişti her gün silik çzigi ile. Sizinki epey belirgin ona göre o yüzden herkesin vücudu ayrı siz en iyisi direkt kan verin aklınızdaki sorular gitsin.

İnşallaah vardır gebelik çok mutlu olursunuz öğrenince 🤲

Umut vermek istemiyorum ama ovulasyon testi benim kimyasal gebeliğimi bile belli etmişti her gün silik çzigi ile. Sizinki epey belirgin ona göre o yüzden herkesin vücudu ayrı siz en iyisi direkt kan verin aklınızdaki sorular gitsin.
Amiiin kendime istedigim kadar burda anne olmak isteyen herkese istiyorum gonlumuze gore versin Rabbim 😇 bugun adet gunum denicektim ama bitirmisim butun testlerimi havada karli beklemeye kaldik yani kan vermeye esimle gitmek zorundayim o benden beter bu konularda test caktirmadan yapabilirim 😁 kimyasal gebelikte cok etkilendi tekrar uzmek istemiyorum varsada yoksada once ben bileyim diye bekliyorum bakalim

Amiiin kendime istedigim kadar burda anne olmak isteyen herkese istiyorum gonlumuze gore versin Rabbim 😇 bugun adet gunum denicektim ama bitirmisim butun testlerimi havada karli beklemeye kaldik yani kan vermeye esimle gitmek zorundayim o benden beter bu konularda test caktirmadan yapabilirim 😁 kimyasal gebelikte cok etkilendi tekrar uzmek istemiyorum varsada yoksada once ben bileyim diye bekliyorum bakalim
Test yaptın mı canım yada adet oldun mu merak ettim

Test yaptın mı canım yada adet oldun mu merak ettim
Yok yapmadim henuz adette olmadim 🤗 bekliyorum bakalim bu zamana kadar normal olarak en fazla 1 gun geciktim kimyasal gecirdigimde de 4 gun onu baz alarak bekliyorum 25ine kadar adet olmazsam o zaman test yaparim dedim

Yok yapmadim henuz adette olmadim 🤗 bekliyorum bakalim bu zamana kadar normal olarak en fazla 1 gun geciktim kimyasal gecirdigimde de 4 gun onu baz alarak bekliyorum 25ine kadar adet olmazsam o zaman test yaparim dedim
Keske yapsaydınız testiniz kırmızı cıkmıs gününüz de gelmiş varsa artık cıkar merak ettim arkadasla yaparsan sonucu mutlaka bize de yaz olur mu bizde ovulasyon yapıyoruz 4 5 gün var adete ovulasyonlar hiç silinmedi yani pik degıl ama kırmızı ondan merak ettik sonucu insallah olmazsın gebe cıkarsın canım

Keske yapsaydınız testiniz kırmızı cıkmıs gününüz de gelmiş varsa artık cıkar merak ettim arkadasla yaparsan sonucu mutlaka bize de yaz olur mu bizde ovulasyon yapıyoruz 4 5 gün var adete ovulasyonlar hiç silinmedi yani pik degıl ama kırmızı ondan merak ettik sonucu insallah olmazsın gebe cıkarsın canım
Insallah guzel haber olur hepimiz iciiin 🙏 Tabiki yazarim ilk defa denedim bende ovulasyon testini ama deneyen arkadasim var hic belli olmaz ama suan bu haliyle birsey ifade etmiyo aslinda t cizgisinin cden cok daha koyu olmasi gerekiyomus bunu anlamak icin oda gecikmeye tekabul ediyo o kaniya vardik en son aksi ki ovulasyon testimde bitti yoksa denerdim bende 😐

Evet canım adet gününde ya ikisi de esit yada t daha koyu oluyo ama silinmiyosa da vardır bi sey mutlaka yaz olur mu 27 Ocak 28 Ocak adet günümüz bizim de Bugun benim de Boyleydi ovulasyon ama gebelik de bi sey cıkmadı o ayrı merakla bekliyoruz bakalım 🤲

Eklentiler

• IMG_20220123_120159.jpg
    IMG_20220123_120159.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 489
  • IMG_20220123_102512.jpg
    IMG_20220123_102512.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 382
Evet canım adet gününde ya ikisi de esit yada t daha koyu oluyo ama silinmiyosa da vardır bi sey mutlaka yaz olur mu 27 Ocak 28 Ocak adet günümüz bizim de Bugun benim de Boyleydi ovulasyon ama gebelik de bi sey cıkmadı o ayrı merakla bekliyoruz bakalım 🤲
Hadi insallah diyelim hakkimizda hayirlisi♥ evet normalde baya silik cikmasi lazim bunlar koyu

Yani ne bilim inan anlayamadım bekliyorum artık topıge bakarken gordum konunu da yazmak istedim
Hadi insallah diyelim hakkimizda hayirlisi♥ evet normalde baya silik cikmasi lazim bunlar koyu

Eklentiler

• IMG_20220123_101918.jpg
    IMG_20220123_101918.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 266
Tabi ki buraya yazarim belirtiniz var mi peki? Aslinda erken genel olarakta adet belirtisi diyolar ama
Valla her sey mevcut test de bısey olmamasına sasırdım ondan benim genelde burnum kanar o bile oldu ama gebelikler de bısey yok

Valla her sey mevcut test de bısey olmamasına sasırdım ondan benim genelde burnum kanar o bile oldu ama gebelikler de bısey yok
Ama erken henuz daha 4 5 gun var bata bide psikolojik etkiliyoruz vucudumuzu.. 14.aya giricem her ay hamileyim bana kalsa oyle belirtiler yani 😁

Ama erken henuz daha 4 5 gun var bata bide psikolojik etkiliyoruz vucudumuzu.. 14.aya giricem her ay hamileyim bana kalsa oyle belirtiler yani 😁
Baya olmus insallah bu sefer olmustur canım test yaparsan mutlaka yaz olur mu

Back