• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 2 gun kala gölge cizgi ? Negatif midir kesin yoksa erken mi ne diyosunuz ?

dragonfly1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2024
55
20
3
30
Erken gebelik testi yaptım adetim 2 gün sonra gelecek. İlk idrarla yapmadım 2.idrar . 1 haftadır adet sancilarim var başka belirtim de yok
Ama artık hayatimda onun gelisine ihtiyacım var 😔 yorumlayabilirseniz sevinirim. Bu çizgi ilk 5 dk içinde çıktı sonra hafif belirginlesti. Yıkadım az önce baktım aynı . 2 test yaptim ikisi de aynı
1000070452.webp

Ahh freely marka... İnsana hayal kırıklığı yaratan bir markadan başka bişey değil. Gecen ay bariz silik çıkarttı bende. Alınmaması gereken bir marka. Başka marka alıp deneyin hatta Awox iyi deniliyor

Erken gebelik testi yaptım adetim 2 gün sonra gelecek. İlk idrarla yapmadım 2.idrar . 1 haftadır adet sancilarim var başka belirtim de yok
Ama artık hayatimda onun gelisine ihtiyacım var 😔 yorumlayabilirseniz sevinirim. Bu çizgi ilk 5 dk içinde çıktı sonra hafif belirginlesti. Yıkadım az önce baktım aynı . 2 test yaptim ikisi de aynı Eki Görüntüle 3556007
Aynı durumu yaşıyoruz sizinle umarım ikimiz de pozitifizdir 🫶🏻

Ahh freely marka... İnsana hayal kırıklığı yaratan bir markadan başka bişey değil. Gecen ay bariz silik çıkarttı bende. Alınmaması gereken bir marka. Başka marka alıp deneyin hatta Awox iyi deniliyor
Bende ne alacağımı şaşırdım her markayı denedim 🤣 artimed bariz çizgi çıkarmıştı kan verdim tabi negatif çıktı sonra onun dışında hemen hemen hepsini denedim birde awoxu deneyeyim sagolun

Bende ne alacağımı şaşırdım her markayı denedim 🤣 artimed bariz çizgi çıkarmıştı kan verdim tabi negatif çıktı sonra onun dışında hemen hemen hepsini denedim birde awoxu deneyeyim sagolun
İnanır mısın bende aynı şekilde 🤭 ve çoğu da yalancı pozitif çıkartıyor. Güvenmemek lazım da işte dayanamıyoruz 🤷🏻‍♀️

Ayy umarım inşallah 🙏🩷 buraya yazalım o zaman pozitif olursak canımm
Ben bugün test yaptım net negatif çıktı fakat benim belirtilerim çok fazla arttı bulantım da başladı durduk yere sabahki konsantre idrarım da beyaza dönük sarı neredeyse ben anlamadım kimisi yazmış 7 haftalıkken öğrenmiş kanda bebeğini idrarda hiç çıkmamış falan
Yarın doktorda netleştiricem inşallah

Eklentiler

• 17415295694625063744854991492286.webp
    17415295694625063744854991492286.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 22
Ben bugün test yaptım net negatif çıktı fakat benim belirtilerim çok fazla arttı bulantım da başladı durduk yere sabahki konsantre idrarım da beyaza dönük sarı neredeyse ben anlamadım kimisi yazmış 7 haftalıkken öğrenmiş kanda bebeğini idrarda hiç çıkmamış falan
Yarın doktorda netleştiricem inşallah
Adetine ne kadar kalmıştı senin canim.. belki daha erkendir . Ben tekrar yapmadım beklicem 2 gün

Back