adet günü ve gecikmesinden sonra da yapın zaten sağlıklı olan o geç döllenme vs olaabiliyorBat 24'ü ve bir kaç gündür gebelik testi yapıyorum bişey çıkmadı. Bundan sonra pozitife dönme ihtimali var mıdır ?
Teşekkürleradet günü ve gecikmesinden sonra da yapın zaten sağlıklı olan o geç döllenme vs olaabiliyor
evettt görüyorummm hayırlı olsunnnEki Görüntüle 3524987 Arkadaşlar merhaba . Bu testi az önce yaptım . İkinci çizgi gerçekten görünüyor mu? Şu an çok heyecanlıyım emin olamıyorum
Bence testi tekrarlayınEki Görüntüle 3524987 Arkadaşlar merhaba . Bu testi az önce yaptım . İkinci çizgi gerçekten görünüyor mu? Şu an çok heyecanlıyım emin olamıyorum
Adete yakın tekrarlayın testi çünkü 15 aralikda yumurtlama olmuş 16-17 de çatlasa 20 aralikda cikmasi imkansız gibi birşey çünkü döllenme aşaması 6-7 günü buluyor ilk kana sonra idrara yansır o yüzden adete yakın bir tekrar edin. 2.5 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum beklemek gerçekten çok zorMerhaba
2 Aralık regli günü, 15 Aralık yumurtalama tarihi
11 Aralık , 13 Aralık , 15 Aralık korunmasız birliktelik
Kasık batması, bel ağrısı ve ağız tat değişikliği sebebiyle 20 Aralık ta regl 9 gün kala meraktan prodictor erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Dayanamayıp 22 Aralık ve 23 Aralıkta tekrar yaptım hiç bir çizgi çıkmadı yetmedi kaset yaptım hiç bir şey çıkmadı ve regl olacakmışım gibi kasık ağrım başladı. Regl 6 gün var.
Biri bana yardım edebilir mi buradan çıkamıyorum. Silik çizgi çıkanın fotoğrafını çektim ancak çizgi çıkmayanları sinirden çekmedim(
Bize de haber verin çünkü bariz çizgiyi gördüm yani ben de şaşırtıcıEvet öyle benim daha çok yeni ama 20 Aralıkta slilik çıkıp sonra çıkmaması çok enteresan sonrasında çıksa yine anlayabilirdim ama
Mecbur regl tarihi bekleyeceğim 6 gün
Haber vereceğimBize de haber verin çünkü bariz çizgiyi gördüm yani ben de şaşırtıcı
Ben gordum silik çizgiyi hayirli olsunMerhaba
2 Aralık regli günü, 15 Aralık yumurtalama tarihi
11 Aralık , 13 Aralık , 15 Aralık korunmasız birliktelik
Kasık batması, bel ağrısı ve ağız tat değişikliği sebebiyle 20 Aralık ta regl 9 gün kala meraktan prodictor erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Dayanamayıp 22 Aralık ve 23 Aralıkta tekrar yaptım hiç bir çizgi çıkmadı yetmedi kaset yaptım hiç bir şey çıkmadı ve regl olacakmışım gibi kasık ağrım başladı. Regl 6 gün var.
Biri bana yardım edebilir mi buradan çıkamıyorum. Silik çizgi çıkanın fotoğrafını çektim ancak çizgi çıkmayanları sinirden çekmedim(
Bence sabah ilk idrarla tekrarla ya da kan ver canim resimde pek gorunmuyor belki gec dollenme vs dir yavas yavas yukseliyordur ama yine kan testi net sonucu verir, bende geciktim bir gun, daha once on gun sonra betam artmisti ama kimyasal oldu o, suan endiseliyimMerhaba hanimlar bugun gecikmemim 5ci gunu erken gebelik testi yaptim hayalet cizgi gibi zor görünüyor sizce var mıdır bisey