Adete 2 gün kala beta 47.72

Yani burada söylenecek bir şey değil ama ben biraz kafama göre bir şeyler yaptım çünkü yaklaşık 7 yıl boyunca araştırdım üzerimde türlü türlü şeyler denedim kendimi denek gibi kullandım yani hani bunda mesela ben klomeni çifter çifter içtim 2 sabah 2 akşam aynı zamanda birlikte hayıt içtim aynı zamanda günde bir tam limonu sıkıp onu içiyordum az birikiyordum suyla açıp(ne alaka dersen c vitaminininin yumurtayı çatlatma üzerindeki etkisini okumuştum) biraz karışık geliyor şu an ama aslında çok şey değil karışık değil aynı zamanda eşime de keçiboynuzunu kaynatıp içine de bir kaşık keçiboynuzu pekmezi karıştırıp her gün içirdim
Peki suan tedaviyle mi hamile kaldınız tam anlayamadım süreciniz nasıl oldu ?

Peki suan tedaviyle mi hamile kaldınız tam anlayamadım süreciniz nasıl oldu ?
Yani kuzemen kullanmak tedavi ile mi oluyor bilmiyorum eğer öyleyse tedavül olmuş olur ama ben doktora gitmedim kendim eczaneden alıp kullandım ayrıca ovulasyon testi de kullandım 12 günde pik gördüğümde eşimi hemen aradım dedim mesela onun da desteklenmesi gerekiyor o sorunu yoktu ama ben hani desteklemek istedim şansımız arttırmak için hani yazdım ya keçiboynuzunu kaynatıp içine de bir kaşık pekmez koyup içiriyorum diye onun dışında pek gördüğüm gün aradım dedim hani gün içinde bitter çikolata muz falan ye diye o da sağ olsun hani ne desem yapıyordu istediği için hani sorun çıkartmıyordu

Yani kuzemen kullanmak tedavi ile mi oluyor bilmiyorum eğer öyleyse tedavül olmuş olur ama ben doktora gitmedim kendim eczaneden alıp kullandım ayrıca ovulasyon testi de kullandım 12 günde pik gördüğümde eşimi hemen aradım dedim mesela onun da desteklenmesi gerekiyor o sorunu yoktu ama ben hani desteklemek istedim şansımız arttırmak için hani yazdım ya keçiboynuzunu kaynatıp içine de bir kaşık pekmez koyup içiriyorum diye onun dışında pek gördüğüm gün aradım dedim hani gün içinde bitter çikolata muz falan ye diye o da sağ olsun hani ne desem yapıyordu istediği için hani sorun çıkartmıyordu
Hmmm anladım siz biraz risk almışsınız anladığım kadarıyla. Klomen femara gibi ilaçlar takip yapılmazsa kist oluşturabiliyor diye biliyorum o yüzden. İnş sağlıcakla kucağınıza alırsınız ☺️

Hmmm anladım siz biraz risk almışsınız anladığım kadarıyla. Klomen femara gibi ilaçlar takip yapılmazsa kist oluşturabiliyor diye biliyorum o yüzden. İnş sağlıcakla kucağınıza alırsınız ☺️
Amin Allah razı olsun 🤲🏻 dualarınızı esirgemeyin ne olur ben de edeceğim 🤲🏻

Maşallah annesiiiiiiii 🍭🍭🍭🍭
Ben de 1 gün gecikmeyle 123,30 değerle öğrenmiştim,
Görsellerimiz de aynı
Şimdi oğluşum karnımda 5 aylık olduk nerdeyse teyzesi

Eklentiler

• 2C733DAB-2CBD-401F-94C9-32D2A0DE9C51.jpeg
    2C733DAB-2CBD-401F-94C9-32D2A0DE9C51.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 28
Maşallah annesiiiiiiii 🍭🍭🍭🍭
Ben de 1 gün gecikmeyle 123,30 değerle öğrenmiştim,
Görsellerimiz de aynı
Şimdi oğluşum karnımda 5 aylık olduk nerdeyse teyzesi
Oy kurban olurum verene Allah'ın izniyle sağ salim doğsun inşallah 🧿💙
Benim şimdi karnımdaki bebiş de sağlıklısı ilerlesin sağlıkla dolsun sağlıklı büyüsün inşallah tüm yavrularımız

Şöyle bir ayrıntı vereyim

Ben de melisa'yı yani kızımı öğrendiğinde adetin 1 gün geçtiğinde 131'le öğrenmiştim

şu an aki değer bu 47.72 olan adete 2 gün kalanın değeri 🙏🏻🤗

Normal 2 gün var daha adete ben 5 gün kala 19 değer ile öğrenmiştim 2 gün arayla artış takibi önemli artık
Açıkçası tekrardan kan vermeyi düşünmüyorum sağlıkla sıhhatle ilerlesin İnşallah yani keseyi görülebilecek bir zamana gelince hastaneye gitmek istiyorum direkt kadın doğuma randevu aldım haftaya cumaya Allah'ın izniyle sağ salim gitmek nasip olur inşallah mutlu mutlu gider mutlu mutlu dönerim inşallah

Bugünkü beta HCG en altta

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-11-15-56-35-105_com.instagram.android.png
    Screenshot_2024-10-11-15-56-35-105_com.instagram.android.png
    636,3 KB · Görüntüleme: 17
Gayet güzel canım benim 3 4 gün kala predictor testte çok silik çıktı kan verdim 39 çıktı gayette sağlıkla ilerledi içini ferah tut sağlıkla doğacak çocuk her şekilde doğuyor internetten araştırma çok

Gayet güzel canım benim 3 4 gün kala predictor testte çok silik çıktı kan verdim 39 çıktı gayette sağlıkla ilerledi içini ferah tut sağlıkla doğacak çocuk her şekilde doğuyor internetten araştırma çok
Doktor değerimi beğendi kese görünmedi tabi Allah'ın izniyle 2 hafta sonra gidicem 🤲🏻 Allah'ın izniyle sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün yavrum inşallah 🤲🏻

X