- 5 Mayıs 2020
- 1.785
- 748
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
Değer nasıl kızlar bu şekilde öğrenip sağlıkla ilerleyenler bana yazabilir mi okudukça kafam allak bullak oluyo Allah'ım yalvarırım sağlıkla artsın ne olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün varken gayet iyi değerin önemli olan artması. 2 gün SONRA tekrar aynı yerde kan verin. Sağlıkla ilerlesinDeğer nasıl kızlar bu şekilde öğrenip sağlıkla ilerleyenler bana yazabilir mi okudukça kafam allak bullak oluyo Allah'ım yalvarırım sağlıkla artsın ne olur
Amiiiiinnnnnn teşekkürlerDeğer biraz düşük gibi ama 2 gün sonra tekrar yaptırın adetiniz de geçmiş olur muhtemelen daha da yükselir bir kaç hafta içinde de doktora gidin kesenizi görebilirsiniz. Hayırlı olsun
Allah razı olsun işte böyle olumlu şeyler okumaya ve duymaya ihtiyacım var2 gün varken gayet iyi değerin önemli olan artması. 2 gün SONRA tekrar aynı yerde kan verin. Sağlıkla ilerlesin
Haklısınız sakin kalmak lazım Allah razı olsun Allah'ın izniyle sağlıkla devam etsin hamileliğim inşallahKafanız neden allak bullak anlamadım. Gökten zembille 300/500 olmayacak ya zamanla artacak. Sağlıkla ilerlemesi önemli olan onunda zaman gösterecek artık hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım değerin gayet iyi, benim adet geçtikten bir gün sonra yaptığım beta 35 di şimdi sağlıklı kucağımda 6,5 aylık şeninde insallah öyle olacakDeğer nasıl kızlar bu şekilde öğrenip sağlıkla ilerleyenler bana yazabilir mi okudukça kafam allak bullak oluyo Allah'ım yalvarırım sağlıkla artsın ne olur
Tebrikler.. darısı başıma dua edinHaklısınız sakin kalmak lazım Allah razı olsun Allah'ın izniyle sağlıkla devam etsin hamileliğim inşallah
Allah bin kere razı olsun biliyor musun bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah böyle olumlu ve güzel şeyler okumaya o kadar çok ihtiyacım var ki böyle haberler almaya Allah razı olsun İnşallah sağlıkla ilerlesin benim hamileliğim de çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım değerin gayet iyi, benim adet geçtikten bir gün sonra yaptığım beta 35 di şimdi sağlıklı kucağımda 6,5 aylık şeninde insallah öyle olacak
Dualarım hem seninle hem de isteyen herkesle bir şeyler yapıyor musun peki hani hamileliği destek olsun diye yani hamile kalmak içinTebrikler.. darısı başıma dua edin
Canım ilk gebeliğim mi sağlıklı ilerleyecek ve içime erkek doğduAllah bin kere razı olsun biliyor musun bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah böyle olumlu ve güzel şeyler okumaya o kadar çok ihtiyacım var ki böyle haberler almaya Allah razı olsun İnşallah sağlıkla ilerlesin benim hamileliğim de çok teşekkür ederim
Evet hani doktora gitmek için yani ultrason için acele etmiyorum randevumu haftaya cumaya aldım bilmiyorum gerçekten sürekli git gel yapmak istemediğim için belki bir hafta daha erteleyebilirim ama emin değilim Allah'ım çok teşekkür ederim güzel ve pozitif şeyleri okumaya duymaya o kadar ihtiyacım var ki çok teşekkürlerdaha çok çok yeni hayırlı olsun.Kese görünmeyebilir bu değerle ama içiniz rahat olsun.Bir kaç gün kan vermeyin sağlıklı gebelik için kan değerleriniz önemli
Yumurta takibi yapılıyor 2 kez ilaç kullandım birinde büyüdü olumsuz oldu, diğerinde büyümedi. 3.için regli bekliyorum tekrar gideceğim hastaneye :) ovulasyon 2 ay ben de kullandım ama yine sonuç alamadım, zaten beni de eşimi de çok strese soktu o..Dualarım hem seninle hem de isteyen herkesle bir şeyler yapıyor musun peki hani hamileliği destek olsun diye yani hamile kalmak için
Hayır canım Allah'ın izniyle 3 gebeliğim fakat ilk bebeğimi 15 aylıkken kaybettim erkekti 2 yıl sonra kızıma hamile kaldım 2022'de Melisa mı kucağıma aldım Allah'ın izniyle şimdi tekrardan bir bebek istedik işte emzirme süreci bitti 2 yıl falan bitti denedik Allah'ın izniyle ilk kez ilk dönemi de olmuş oldu Allah'ıma yalvarıyorum ki sağlıkla sıhhatle ilerlesin sağlıklı olsun inşallahCanım ilk gebeliğim mi sağlıklı ilerleyecek ve içime erkek doğdu
Yani burada söylenecek bir şey değil ama ben biraz kafama göre bir şeyler yaptım çünkü yaklaşık 7 yıl boyunca araştırdım üzerimde türlü türlü şeyler denedim kendimi denek gibi kullandım yani hani bunda mesela ben klomeni çifter çifter içtim 2 sabah 2 akşam aynı zamanda birlikte hayıt içtim aynı zamanda günde bir tam limonu sıkıp onu içiyordum az birikiyordum suyla açıp(ne alaka dersen c vitaminininin yumurtayı çatlatma üzerindeki etkisini okumuştum) biraz karışık geliyor şu an ama aslında çok şey değil karışık değil aynı zamanda eşime de keçiboynuzunu kaynatıp içine de bir kaşık keçiboynuzu pekmezi karıştırıp her gün içirdimYumurta takibi yapılıyor 2 kez ilaç kullandım birinde büyüdü olumsuz oldu, diğerinde büyümedi. 3.için regli bekliyorum tekrar gideceğim hastaneye :) ovulasyon 2 ay ben de kullandım ama yine sonuç alamadım, zaten beni de eşimi de çok strese soktu o..
Canım neden kaybettin, ama üzülürsen anlatma cennette bekliyor o seni, kafan takma moralimiz yüksek tutHayır canım Allah'ın izniyle 3 gebeliğim fakat ilk bebeğimi 15 aylıkken kaybettim erkekti 2 yıl sonra kızıma hamile kaldım 2022'de Melisa mı kucağıma aldım Allah'ın izniyle şimdi tekrardan bir bebek istedik işte emzirme süreci bitti 2 yıl falan bitti denedik Allah'ın izniyle ilk kez ilk dönemi de olmuş oldu Allah'ıma yalvarıyorum ki sağlıkla sıhhatle ilerlesin sağlıklı olsun inşallah
Melek olduCanım neden kaybettin, ama üzülürsen anlatma cennette bekliyor o seni, kafan takma moralimiz yüksek tut