• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 2-3 gün kala silik test

nermin 5334

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
23
4
1
32
Adete 2-3 gün var 4 saat arayla erken gebelik testi yaptım hamilelik var mı ilkine göre ikincisi daha koyulaştı önceden kimyasal yaşadım korkuyorum elimin gözüktüğü ilk testim diğeri 2 . Aynı gün 4 saat arayla oldum testleri

Eklentiler

• IMG_3856.jpeg
    IMG_3856.jpeg
    118 KB · Görüntüleme: 24
  • 23A3B74B-619E-46A2-B026-3B940F355B0F.jpeg
    23A3B74B-619E-46A2-B026-3B940F355B0F.jpeg
    49,4 KB · Görüntüleme: 22
Adete 2-3 gün var 4 saat arayla erken gebelik testi yaptım hamilelik var mı ilkine göre ikincisi daha koyulaştı önceden kimyasal yaşadım korkuyorum elimin gözüktüğü ilk testim diğeri 2 . Aynı gün 4 saat arayla oldum testleri
Eğer ilk 5 dakikada bu şekilde gördüyseniz umutlandırmak istemem var gibi duruyor benim de adete 4 gün kala aynı böyle çıktı gebelik vardı

Pyro clinice eczaneden aldım
O markayı kullanmadım da bazıları yalancı pozitif verebiliyor ama ilk 5 dakikada çıktıysa muhtemelen gebesiniz☺️ ilk 5 dakikada bu şekilde çıkıp yalancı pozitif olanı duymadım ümitlendirmek istemem ama umarım vardır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız🥰

O markayı kullanmadım da bazıları yalancı pozitif verebiliyor ama ilk 5 dakikada çıktıysa muhtemelen gebesiniz☺️ ilk 5 dakikada bu şekilde çıkıp yalancı pozitif olanı duymadım ümitlendirmek istemem ama umarım vardır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız🥰
Amin inşllah valla col korkuyorum kimyasalda 2 ay önce yasadım allahım kucagımızı boş bırakma inşallah problem olmaz adet olmazsam ptesi kan verecegim

Amin inşllah valla col korkuyorum kimyasalda 2 ay önce yasadım allahım kucagımızı boş bırakma inşallah problem olmaz adet olmazsam ptesi kan verecegim
Bende üç hafta önce mol gebelik yüzünden kürtaj oldum insan aynı süreci yaşamaktan korkuyo ama benim ablamın ilk bebeği 5,5 aylıkken düştü ikinci bebeği sapasağlam doğdu içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Bende üç hafta önce mol gebelik yüzünden kürtaj oldum insan aynı süreci yaşamaktan korkuyo ama benim ablamın ilk bebeği 5,5 aylıkken düştü ikinci bebeği sapasağlam doğdu içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Col gecmiş olsun rabbiö yasatmasın bir daha öyle güzel günler görünki gözyasınız mutluluktan olsun

Pyro clinice eczaneden aldım
Bu marka güvenilir daha öncede kullandım. Yani gebelik var ama sağlıklı olacağını düşün bir önceki kimyasal oldu diye bu da olur mu at canım kafandan her gebelik biricik ve kendine özgüdür inşallah sağlıkli sıhhatli kucağına alırsın,💕💜💕💜💕

Back