Cumartesi vericem inşeAllah adet olmazsam,ağrılarım oldukca umudum azalıyo3ayrı test uygulamıssın daha ne olsun
Kan da ver iyice emin ol canım...
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla ilerletsin..
Gebelik belirtisi bazı kişilerde adet agrısı ile benzer olabiliyorCumartesi vericem inşeAllah adet olmazsam,ağrılarım oldukca umudum azalıyo
Hayırlı olsun canım var gebelik gözünaydınKızlar,merhaba.Ben pcoluyum,şubbat ayı klomen kullandım,adetin 17 günü yumurtam kendi çatladı,ilişki oldu.Adetime 3 gün kala 3 tane başka marka idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı hepsinde.Adete 2 gün kala yine yaptım daha belirgindi silik çizgi.Acaba testler yanlış göstere bilir mi?adetime yakın diye silik ola bilir mi?keskin adet aörılarım oluyo ara-ara,sonra geçiuo,bi de halsizim gün boyu uykum geliyo uyuyamasamda.Cumartesi kan testi yaptırıcam,ama korkuyorum üzülürem diye https://i.hizliresim.com/MRPAD7.jpg
Gebelikle adet ağrıları aynı. Genellikle adet oldum olucam sanıyordum diyorlar hep. Bende de aynı olmuştuCumartesi vericem inşeAllah adet olmazsam,ağrılarım oldukca umudum azalıyo
Çok sağol canımHayırlı olsun canım var gebelik gözünaydın
Amin canımHer geçen gün çizgi koyulaşıyorsa var demektir
ay balambende çatlatma iğnesi oldum merakla bekliyorum
Rabbim muradımıza erdirsin bu ay amin
Hayirli olsun hamilesin bariz ikinci cizgi gorunuyor. Kan ver hemen bakalim betan kac cikacak ☺20200306_120218 - Hızlı Resim bugün yaptım yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?