Bende yaşadım canım iki düşük ve tedavisini oldum şimdi nasip 7 haftasına girecem inşallahSaol canim benim 6 ay önce düşük yaşadım cok üzüldum cok istiyorum yarin hemen gidicem hastaneye
Belki hamileysen bile canım çıkar silik de olsa içinde kalmasın eğer adet olmadıysa yapKızlar ön tarafta yani kasıklarımın sağlı sollu iki yanında bi şey hissediyorum ya ağrı desem değil,çekilme gibi... ne olabilir adetlerim düzensiz ama bugün olmayı bekliyordum olmadım.adetlerimde belirti de yaşamıyorum normalde. Acaba hamilemiyim.. test aldım ama erken olur belki diye kıyamıyorum.. of ne yapsam.. bu çekilme hissi neden acaba.
Canm erkndn nasl anladn hamile oldgnu test yaptn?3 gündür seffaf akintim var bide
Canim önceki hamilelik belirtilerimi yaşadım test vardi evde toplu olarak intden almıştım ama sanırım test bozuk bidaha yptm hiçbişey çıkmadı sinir oldumCanm erkndn nasl anladn hamile oldgnu test yaptn?
Akıntı da varsa yüksek ihtimalle yumurtlama günündesin, ovulasyon döneminde yapılan gebelik testleri yanlış pozitif verebiliyor. Bende aynı durumu yaşadım. Bebiş istiyorsan akıntı olan günlerini değerlendir. Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Canim önceki hamilelik belirtilerimi yaşadım test vardi evde toplu olarak intden almıştım ama sanırım test bozuk bidaha yptm hiçbişey çıkmadı sinir oldum
Bende yapmak konsnda kararszm ackcasiCanim önceki hamilelik belirtilerimi yaşadım test vardi evde toplu olarak intden almıştım ama sanırım test bozuk bidaha yptm hiçbişey çıkmadı sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?