• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 14 gün var test yaptım pozitif?

Bburcum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
196
96
103
Kizlar biraz önce gebelik testi yptim adetime 14 gün var bi baktim ikinci çizgi silik ama belli bir şekilde çıktı off gece gece kafam çok karıştı bu ne demek oluyor

Canım inşallah vardır belkide yenidir 1 2 haftalık adet geçince 3 4 haftaliktir bile ihtimaller oluyor bende adetten 3 gün önce öğrendim ve testim baya bellidi belki 10 gün veya 15 gün önce yapsaydım silik çıkardı inşallah vardir

Sen adetine kadar bekle ve test geçtikçe belirgin olur bide sağlık ocağında kan ver değer çıkar düşük çıksa bile yani pozitiftir ve yeni dir adet geçinceye doktora görün dikkat et canım kendine

Son düzenleme:
Ayy inşallah yarabbim çok şaşırırım olursa öylesine yapayim dedim sanki içime doğdu 3 gündür değişik rüyalar goruodum belkide bundan☺

Saol canim benim 6 ay önce düşük yaşadım cok üzüldum cok istiyorum yarin hemen gidicem hastaneye:dua:

Kızlar ön tarafta yani kasıklarımın sağlı sollu iki yanında bi şey hissediyorum ya ağrı desem değil,çekilme gibi... ne olabilir adetlerim düzensiz ama bugün olmayı bekliyordum olmadım.adetlerimde belirti de yaşamıyorum normalde. Acaba hamilemiyim.. test aldım ama erken olur belki diye kıyamıyorum.. of ne yapsam.. bu çekilme hissi neden acaba.

Kızlar ön tarafta yani kasıklarımın sağlı sollu iki yanında bi şey hissediyorum ya ağrı desem değil,çekilme gibi... ne olabilir adetlerim düzensiz ama bugün olmayı bekliyordum olmadım.adetlerimde belirti de yaşamıyorum normalde. Acaba hamilemiyim.. test aldım ama erken olur belki diye kıyamıyorum.. of ne yapsam.. bu çekilme hissi neden acaba.
Belki hamileysen bile canım çıkar silik de olsa içinde kalmasın eğer adet olmadıysa yap

Canim önceki hamilelik belirtilerimi yaşadım test vardi evde toplu olarak intden almıştım ama sanırım test bozuk bidaha yptm hiçbişey çıkmadı sinir oldum
Akıntı da varsa yüksek ihtimalle yumurtlama günündesin, ovulasyon döneminde yapılan gebelik testleri yanlış pozitif verebiliyor. Bende aynı durumu yaşadım. Bebiş istiyorsan akıntı olan günlerini değerlendir. Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Arkadaslar bugun dis rontgeni cekildim. Vucudum radyasyon girdi. Bebek dusunuyoruz korunmuştu ne zaman birakmaliyim sizce

Back