arkadaşlar adet bitiminde şüpheli ilişkim oldu 12 gun var adet tarihime predictor gebelik testi yaptım erken ama meraktan işte silik çıktı erken dollenme olabilirmi
Benim predictor markaya güvenim 0. Mart ayında bundan daha belirgin çizgi gösterdi. Eşimin doğum gününde sürpriz yaptım hatta, kan verdim negatif. Sonra da adet oldum zaten hevesimiz dibine kadar kursağımızda kaldı. Adet bitiminde yumurta varsa döllenmiş olabilir ya başka markayla teyit edin ya da adetinizi bekleyin
arkadaşlar adet bitiminde şüpheli ilişkim oldu 12 gun var adet tarihime predictor gebelik testi yaptım erken ama meraktan işte silik çıktı erken dollenme olabilirmi
silik cikmamis bence arkadaki serit islaninca belli olmus. cok erken cunku. dollendikten 6 gun sonra yerlesip hormon salgilamaya basliyor. o da kanda tespit edilebilecek seviyede. idrarda tespit edilemez.
Test yapmak için cook erken daha yumurtlama dönemindesiniz. Test stresi yerine değerlendirmeye bakın şu günleri kim bilir belki 14 gün sonra pozitifi görürsünüz