• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 12 kala predictor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sb12345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
1.340
1.700
133
arkadaşlar adet bitiminde şüpheli ilişkim oldu 12 gun var adet tarihime predictor gebelik testi yaptım erken ama meraktan işte silik çıktı erken dollenme olabilirmi

Resim atar misiniz? Predictor yanilmiyorsam adetten 4 ya da 6 gun öncesinde sonuc vermeye başlıyor.

çok silik cekmekte zorlandim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
IMG_20200519_205407.webp
IMG_20200519_205407.webp

Eklentiler

• IMG_20200519_205126.webp
    IMG_20200519_205126.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 128
Benim predictor markaya güvenim 0. Mart ayında bundan daha belirgin çizgi gösterdi. Eşimin doğum gününde sürpriz yaptım hatta, kan verdim negatif. Sonra da adet oldum zaten hevesimiz dibine kadar kursağımızda kaldı. Adet bitiminde yumurta varsa döllenmiş olabilir ya başka markayla teyit edin ya da adetinizi bekleyin

üzüldüm öyle olmasına bazen yanıltıcı olabiliyorlar maalesef günüm yaklaştıkça başka test yaparım artık

arkadaşlar adet bitiminde şüpheli ilişkim oldu 12 gun var adet tarihime predictor gebelik testi yaptım erken ama meraktan işte silik çıktı erken dollenme olabilirmi
12 gün çok testte de çizgi göremedim malesef 😔 ama bekle adete yakın yine yap inşlallah olumlu ölü sonuç 🙏

silik cikmamis bence arkadaki serit islaninca belli olmus. cok erken cunku. dollendikten 6 gun sonra yerlesip hormon salgilamaya basliyor. o da kanda tespit edilebilecek seviyede. idrarda tespit edilemez.

Test yapmak için cook erken daha yumurtlama dönemindesiniz. Test stresi yerine değerlendirmeye bakın şu günleri kim bilir belki 14 gün sonra pozitifi görürsünüz 😊

Back