Çocuğum sen anlamıyor musun saf salak misin ozelden de yazdin anlattim soyledim sana daha hala sar başa tekrar tekrar soruyorsun yok yumurtlama kanamasi adet kanamasi diye mi. Yumurtlama kanamasi herkeste olmaz olur da son adet tarihinden 15 gün sonra senin anlayacağın adet bittikten 10 gün sonra olur. Yeter artik herkese ayri ayri soruyorsun yok diyoruz sana darlama insanlari korkma diyoruz yok sok şunu kafanaŞimdi ben her ay 20 sinde adet oluyordum geçen ay adetim bir kaç gün gecikti ama 25 ini geçmemiştir hani ondan eminim. Normalde bu ayda en geç 25 ekime kadar adet olmayı düşünüyordum. Ama erkek arkadaşımla 13 ekimde korunmasız ilişki yaşadım. 45 dakika içinde ella aldım ve haptan 11 gün sonra kanamam oldu nokta gibi leke değil adet gibi yoğun sıvıda değil. Peceteyle sildigimde adetim gibi pihtida geliyor bazen bugün 5.ci gün oldu hala devam ediyor. Geç döllenme olayı falan var cok anlamiyorum ben garanti olsun diye birde net adet gunumu hatirlamiyorum diye 21 inden 25 ine kadar olan tüm yumurtlama günlerimi hesapladım ilişki yaşadığım günden 3 gün öncesi veya daha öncesine denk geliyor hepsi. Dün iliskimin üstünden 14 gün geçti kan testi yaptirdim 0.100 çıktı bu kesin midir ? Yoksa geç döllenme falan diye bir daha test yapmam lazım mı?
Salak misin derken ? Ağzını bozmadan konuşursan sevinirim.. tedirgin ve panik olduğum için evet herkese soruyorum. Bunun için senin hakaret etmen gerekmiyor !Çocuğum sen anlamıyor musun saf salak misin ozelden de yazdin anlattim soyledim sana daha hala sar başa tekrar tekrar soruyorsun yok yumurtlama kanamasi adet kanamasi diye mi. Yumurtlama kanamasi herkeste olmaz olur da son adet tarihinden 15 gün sonra senin anlayacağın adet bittikten 10 gün sonra olur. Yeter artik herkese ayri ayri soruyorsun yok diyoruz sana darlama insanlari korkma diyoruz yok sok şunu kafana
Ella kullanınca süreç nasıl işler adet dongusunu nasıl etkiler bunları bilemiyorum o yüzden gelen kanaman hakkında yorum yapamiycam ama yumurtlama döneminde ilişki yaşamış olsan ve döllenme olsa 10-12 gün içinde kanda belli oluyor pozitifseŞimdi ben her ay 20 sinde adet oluyordum geçen ay adetim bir kaç gün gecikti ama 25 ini geçmemiştir hani ondan eminim. Normalde bu ayda en geç 25 ekime kadar adet olmayı düşünüyordum. Ama erkek arkadaşımla 13 ekimde korunmasız ilişki yaşadım. 45 dakika içinde ella aldım ve haptan 11 gün sonra kanamam oldu nokta gibi leke değil adet gibi yoğun sıvıda değil. Peceteyle sildigimde adetim gibi pihtida geliyor bazen bugün 5.ci gün oldu hala devam ediyor. Geç döllenme olayı falan var cok anlamiyorum ben garanti olsun diye birde net adet gunumu hatirlamiyorum diye 21 inden 25 ine kadar olan tüm yumurtlama günlerimi hesapladım ilişki yaşadığım günden 3 gün öncesi veya daha öncesine denk geliyor hepsi. Dün iliskimin üstünden 14 gün geçti kan testi yaptirdim 0.100 çıktı bu kesin midir ? Yoksa geç döllenme falan diye bir daha test yapmam lazım mı?
Korkma panik yapma sende yok diyoruz iste varsa gel suratkma tükür dedim ozelden sirf korkun gecsin diye bende zamaninda 2 3 tane ella kullandigim icin adeti etkiledigini biliyorum sen suan adet donemindesin hungur hungur agliyoeum suan cakimin acisindanSalak misin derken ? Ağzını bozmadan konuşursan sevinirim.. tedirgin ve panik olduğum için evet herkese soruyorum. Bunun için senin hakaret etmen gerekmiyor !
Estağfurullah çok geçmiş olsun umarım tez zamanda ağrıların geçer. Bende biraz panik ve tedirginim o yüzden herkese soruyorum herkes bir şey diyor yok 20 gun geçince test yaptir bir daha diye ondan. Özür dilerim bunaltığım için. Senin içinde çok geçmiş olsun umarım iyileşirsinYavrum zaten cJim burnumda kanamam cogaldi cakim cok yaniyor esim isten gelince acile gidecegiz kusura bakma o yüzden vallahi felaketim suan allah kahretsin boyle isi kendi cocuguma bile tahamulum yok canımın acisindan kurban olayim adet sancisina ne bicim seymis bu boyle
Geldim acileEstağfurullah çok geçmiş olsun umarım tez zamanda ağrıların geçer. Bende biraz panik ve tedirginim o yüzden herkese soruyorum herkes bir şey diyor yok 20 gun geçince test yaptir bir daha diye ondan. Özür dilerim bunaltığım için. Senin içinde çok geçmiş olsun umarım iyileşirsin
Döllenme sonrası en erken 10 gün sonra çıkar. Çok erken.Merhaba adetime 11 gün varken bugün kan testi verdim çünkü belirtileri gosteriyorum. Bebek de istiyoruz ikinci cocugum olacak nasipte. 11 gün varken beta hcg nin 1.2 çıkması normal mi kendimi tutamadim kan verdim maalesef acaba mı diye dusunmekten uyku uyuyamiyorum
Mesajlarin hepsini okuyunuz lütfen suan kanama sikayetiyle hastanedeyim. Adetime 6gun varDöllenme sonrası en erken 10 gün sonra çıkar. Çok erken.
Fırsatım olmadı okumak için. Geçmiş olsunMesajlarin hepsini okuyunuz lütfen suan kanama sikayetiyle hastanedeyim. Adetime 6gun var
Ne diyecek doktor bizede haber ver lütfen umarım kötü bir şey çıkmazMesajlarin hepsini okuyunuz lütfen suan kanama sikayetiyle hastanedeyim. Adetime 6gun var
Insallah amin kuzum sagolNe diyecek doktor bizede haber ver lütfen umarım kötü bir şey çıkmaz
Teşekkür ederimFırsatım olmadı okumak için. Geçmiş olsun
Sonuç çıktı mı kötü bir şey yok dimiInsallah amin kuzum sagol
İdrar ve kan verdim sonuç bekliyorumSonuç çıktı mı kötü bir şey yok dimi
Sonuç çıktı mı kötü bir şey yok dimi
Kan testi negatif çıktı bu durumda yerleşme kanaması olmadığını düşünüyorum. Dünyam başıma yıkıldı galiba. Kadın doğuma yönlendirildim 2 gün sonra gideceğimFırsatım olmadı okumak için. Geçmiş olsun
Öyle demeyin. Hayatta neler var. Bir çocuğunuz daha varmış. Gönlünüze göre olur inşallah.Kan testi negatif çıktı bu durumda yerleşme kanaması olmadığını düşünüyorum. Dünyam başıma yıkıldı galiba. Kadın doğuma yönlendirildim 2 gün sonra gideceğim