- 22 Aralık 2021
- 45
- 7
- 25
- Konu Sahibi baharokten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki tane net çizgi görüyorum benAdetten on gün önce kan testi yaptım 1.20 çıktı vede bugün yaptım erken gebelik testi adetime iki gün var çok silik çizgi çıktı sizce gebelik varmidir
Şu an kaç gün var AdetinizeAdetten on gün önce kan testi yaptım 1.20 çıktı vede bugün yaptım erken gebelik testi adetime iki gün var çok silik çizgi çıktı sizce gebelik varmidir
Adet gününüzü bekleyin kan testi yaptırın benceAdetten on gün önce kan testi yaptım 1.20 çıktı vede bugün yaptım erken gebelik testi adetime iki gün var çok silik çizgi çıktı sizce gebelik varmidir
2 gün varŞu an kaç gün var Adetinize
Siyah çizgiden bahsetmiyosunuz dimiİki tane net çizgi görüyorum ben
Ben bu testi ilk defa gördüm o yüzden anlayamadımSiyah çizgiden bahsetmiyosunuz dimi
Adete 10 gün kala test mi yapılır? Tabi ki negatif sonuçlanır. Daha döllenme bile tamamlanmış olmaz o gün.
Eğer çift cizgi varsa, silik de olsa, gebelik vardı
O siyah çizgi değil kırmızı çizginin yanında hayali çizgi varBen bu testi ilk defa gördüm o yüzden anlayamadım
Diyorumya, çift cizgi varsa gebelik de vardır. Yani değerini 5in üzerindedir. Yarın kan verin dilerseniz.Yani on gün önce kan testi 1.20 çıkmıştı sizce şimdi yükselmiş midir bugün çok silik çıktı cizgi
Sizce varmı silik çizgi dikkatlice bakildimi varDiyorumya, çift cizgi varsa gebelik de vardır. Yani değerini 5in üzerindedir. Yarın kan verin dilerseniz.
Ben göremedim, belki fotoğraftan kaynaklıdır.Sizce varmı silik çizgi dikkatlice bakildimi var
Çok hafif bir pembelik var ama normal kaset test deneyin bu testler yanıltıcı olabiliyor2 gün var
Ya ne çıktı sonucunuz gebelik varmıymışAdetten on gün önce kan testi yaptım 1.20 çıktı vede bugün yaptım erken gebelik testi adetime iki gün var çok silik çizgi çıktı sizce gebelik varmidir
Yarın yaptiricam halada adet olmadimYa ne çıktı sonucunuz gebelik varmıymış
Sonucunuz ne çıktı?Benimde kan 1.20Yarın yaptiricam halada adet olmadim
Adetim 3 gün geçti sizce bu test pozitif miİki tane net çizgi görüyorum ben
Benimde 1.20 idi regl olmuştumYarın yaptiricam halada adet olmadim