Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman yumurtlama olduğuna bağlı. Yumurtlama dönemine denk geldiyse tabi ki ihtimal vardır. Adetiniz düzenli midir? Her ay gecikme durumunuz olmuyorsa adet gecikmesinin 7. Günü test yapın belli olurMerhabalar adetime 10 gün varken eşimle birlikte olduk ve son iki gün kalada birlikte olduk sizce hamile kalma ihtimalim varmı şuan adetim 2 gün gecikti
Yani normalde adetime üç gün varken iki gün varken hasta olurum bakalım bir kaç gün daha bekliycem hayırlısıNe zaman yumurtlama olduğuna bağlı. Yumurtlama dönemine denk geldiyse tabi ki ihtimal vardır. Adetiniz düzenli midir? Her ay gecikme durumunuz olmuyorsa adet gecikmesinin 7. Günü test yapın belli olur![]()
Hayırlısı olsun umarım hamilesinizdirYani normalde adetime üç gün varken iki gün varken hasta olurum bakalım bir kaç gün daha bekliycem hayırlısı
Oldu mu acaba gebelikMerhabalar adetime 10 gün varken eşimle birlikte olduk ve son iki gün kalada birlikte olduk sizce hamile kalma ihtimalim varmı şuan adetim 2 gün gecikti
Bende merak ediyorum yumurtalarım adete 12 gün kala gelişmemişti hala gelişme şansı var mı gebelik olabilir mi merak ediyorumMerhabalar adetime 10 gün var eşimle birlikte olduk hamile kalma ihtimalim yüzde kaç![]()
Eğer bu dönemde yumurtlama olmuş ve döllenme oluşmuşsa 12-14 gün sonra hamilelik oluşur ama belirtiler hemen olmayabilir adetiniz geciktikten sonra testle netleştirirsinizMerhabalar sizlere bir şey sormak istiyorum 16 eylülde âdet oldum ve 21 eylül adetim bitti temizlendim doktorumun önerisiyle 28 eylül 4 Ekim arasında eşimle birliktelik yaşadık hamilelik ne zaman oluşur
Hamilemisiniz şimdi?Merhabalar adetime 10 gün varken eşimle birlikte olduk ve son iki gün kalada birlikte olduk sizce hamile kalma ihtimalim varmı şuan adetim 2 gün gecikti
Adet dongunuz uzunsa ola biliyor bende 10gun kala hamile kalmiştimMerhabalar adetime 10 gün var eşimle birlikte olduk hamile kalma ihtimalim yüzde kaç![]()
dünden beri karın ve kasık ağrısı var hamile olabilir miyimHamilemisiniz şimdi?
Dünden beri karın ağrısı ve kasık ağrısı var hamile olabilir miyimAdet dongunuz uzunsa ola biliyor bende 10gun kala hamile kalmiştim
Adetde ola bilirsin hamilede adetin gecikince test yap kesinleşdirDünden beri karın ağrısı ve kasık ağrısı var hamile olabilir miyim
Benim adetime 7 gun varken yumurtlama donemimdi son gun bile yumurtlama olabilir yani yumurtlama zamaninizii bilmeniz lazim genelde kasikta batma gibi oluyor ama herkeste degisiyor belirti yumurtlama donemini seffaf suya yakin boyle yumurta aki gibi akintiniz oldugunda anlayabilirsiniz ben oyle takip etmistimdünden beri karın ve kasık ağrısı var hamile olabilir miyim
Şuanda hafif karın ağrısı ve yanma var belirti arasında olabilir miBenim adetime 7 gun varken yumurtlama donemimdi son gun bile yumurtlama olabilir yani yumurtlama zamaninizii bilmeniz lazim genelde kasikta batma gibi oluyor ama herkeste degisiyor belirti yumurtlama donemini seffaf suya yakin boyle yumurta aki gibi akintiniz oldugunda anlayabilirsiniz ben oyle takip etmistim