bulantı var ama çakarmıyorum bi kez çıkardım. çok iştahsızım yıyemıyorum pek bişey doktorda zorlama kendını dedı yemek için.
kızlar selam bişi sorucam size çok canım sıkkın bende 16 sında adet düzensizliği nedeninle doktora gittim beta 31.21 çıktı dün için 2 gün sonra gel dedi gittim 48.47 çıktı normalde 2 günde 2ye katlarmıs ama benim artmadı sizce nedeni ne ya da böyle olup gebeliği düzgün devam eden var mı basta olur böyle deyip doktor folik asit verdi ama ben hiç inanmadım çok korkuyorum
amin canım cok sagolasın Rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin insallah sanada banada ve herkese neden yükselmez acabacanım hiç böyle duymadım yorum yapamiyacam ne desem bilemedim. ama şunu söyliyim stres yapma etkiler.
artar belki bekle bakalım istiyorsan inşallah artar değerin. mesela benim
ben 1 aralikda 60.73 cikti 3 aralıkta leke geldi acil kostuk teste doktor 120 civarı çıkması lazım dedi benim şükürler olsun ki 244.03 çıkmıştı.
11 aralıkta kesemizi gördük. 2 günde bir testi tekrarla şekerim alan gönlüne göre versin
amin canım cok sagolasın Rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin insallah sanada banada ve herkese neden yükselmez acaba
inşallah canım cok moralim bozuluyoramin Birtanem inşallah hepimiz sağ salim alırız kucagimiza.
belki birden yükselir.
düşüş olmasın da bekle bakalım zaman gösterir herseyi.Inşallah güzel haberlerle yazarsın bize
inşallah canım cok moralim bozuluyor
tüm msjlarınızı okudum ve şu anki durumunuzu merak ettim,hamile kaldınız mı:)aa cok sevındım, zaten senın cıft cızgı vardı,umutlu yanı.
ıns.adet olmazsın ve hamıle kalırsın, senın adına cok sevındım. biz de an be an heyecanını paylaşmış oluruz.
mutlu haberlerını bekliyorum :)
tüm msjlarınızı okudum ve şu anki durumunuzu merak ettim,hamile kaldınız mı:)
geçmiş olsunson mesajımdan sonra hamıle kaldım ama düşük oldu maalesef... 1 hafta sonra adet donemım dr.a gidicem artık,kan pıhtılaşması mı var baktırıcam...
geçmiş olsunrabbim hepimizin kucağını doldursn inş.
ben 4 yıldr yapmdğm etmedğm kalmdıteşekkürler, isteyen herkesin inş. siz de ısteyenlerdensınız sanırım...
ben 4 yıldr yapmdğm etmedğm kalmdıson olarak koca karı yöntemine başvuracaz.yarın yola çıkacaz.çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor
bi arkadaşım da 5 yıldır uygulamadığı tedavi gitmediği doktor kalmadı ama netice alamadı ve tavsiye üzerine bir teyzeye gitti ve teyzenın 40 gün kullan dediği kürü bir ayı tamamlamadan hamile kaldı.ben de o teyzeye gidecem.eşimle yarın yola çıkacaz.inş bana da vesile olurzormuş bu beklemeler, umarım tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize.... kocakarı yontemı ıcın mı yola çıkıyorsunuz, nedır o ?
bi arkadaşım da 5 yıldır uygulamadığı tedavi gitmediği doktor kalmadı ama netice alamadı ve tavsiye üzerine bir teyzeye gitti ve teyzenın 40 gün kullan dediği kürü bir ayı tamamlamadan hamile kaldı.ben de o teyzeye gidecem.eşimle yarın yola çıkacaz.inş bana da vesile olur
bn de bir düşük yaptm ve sonra hamile kalamdm...arkadaşım da aynı benm gbi düşük yapmş ve hamile kalamyrdu.siz kendnze çok dikkat edn çok sıcak tutn kendnzi.düşükten sonra kürtaj oldnz mu???zormuş bu beklemeler, umarım tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize.... kocakarı yontemı ıcın mı yola çıkıyorsunuz, nedır o ?
bn de bir düşük yaptm ve sonra hamile kalamdm...arkadaşım da aynı benm gbi düşük yapmş ve hamile kalamyrdu.siz kendnze çok dikkat edn çok sıcak tutn kendnzi.düşükten sonra kürtaj oldnz mu???
bende pko var kendmi bldm bileli....yani yumurta tembelliği.ilaçla yumurtam geliştrlyor ve çatlatlyor ama döllenme olmyr.doktor da sebep bulamyr. arkadaşım da düşükten sonra sebepsz infirtltydi.ama gttği o teyze demş düşükten sonra ilthap kapmş rahimn ve kür vermş arkadş hamile kaldı.ben de kürtaj olmamıştm kendlğnden gtmşti.ama bazı doktorlar da dyr ki kürtaj olmazsanz içnz temzlenmz bu da hamilelğe engeldr.o yüzden sz soğuk almamaya dikkat edn.yok kürtaj olmadım.... kendı kendıne gıtmıs.. siz oldunuz mu? dr. ne dıyor , sonuçta bır kere kalmışsınız bır soun yok burda o zaman, ne dıyorlar... ben henüz gıtmedım..
teşekkür ederim..
bende pko var kendmi bldm bileli....yani yumurta tembelliği.ilaçla yumurtam geliştrlyor ve çatlatlyor ama döllenme olmyr.doktor da sebep bulamyr. arkadaşım da düşükten sonra sebepsz infirtltydi.ama gttği o teyze demş düşükten sonra ilthap kapmş rahimn ve kür vermş arkadş hamile kaldı.ben de kürtaj olmamıştm kendlğnden gtmşti.ama bazı doktorlar da dyr ki kürtaj olmazsanz içnz temzlenmz bu da hamilelğe engeldr.o yüzden sz soğuk almamaya dikkat edn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?