gunaydın arkadasımm
adet gününü bekle ve eger o gün olmazsa ertesi gün kan testı yaptır
hatta sabah ılk ıdrarınla bı testte evde kendın yap..
adet günü sabahı yaptgnda negatf cıkarsa moral bozuluyo cunku kendımden bılıyorum:)
ınsallah hamılesndır:)
Kan testi yaptırman en doğrusu olacaktır elbette, inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz
Bugun yaptirmam dogru olur mu acaba?? Yoksa beklemmi gerek adet gununu. Karaarsizligim bu. Birde bakarlar mi hemen acaba? Teaekkur ederim.Kan testi yaptırman en doğrusu olacaktır elbette, inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz
Bugun yaptirmam dogru olur mu acaba?? Yoksa beklemmi gerek adet gununu. Karaarsizligim bu. Birde bakarlar mi hemen acaba? Teaekkur ederim.
Bir sorum olacak, ovülasyon tarihin ne zamandı? Eğer siklüsün başında olduysa testin doğru da olabilir.
muhtemel sat tarihimiz aynı ve ovu tarihimizde aynı .... benzer belirtielr bende de var ama geçen ayda psikolojik olarak belirtileri yaşayıp kırmızıları görünce hayallerim yıkıldı . kendimi zor tutuyorum test yapmamak için ... evet çoğu kişi haklı erken henüz ama içimdeki ses durmuyor ki ... umarım bebişin seninledir ...
Canım bence 4 saat idrarini tut sıvı almadan öğle dene yada en güzeli ha ben tutamam diyorsan benim gibi sabah kalkar kalkmaz ilk idrarinla dene..
Rabbim gönlüne göre versin
tamam bir de sabah deneyim tekrar. teşekkür ederim. evet tutamıyorum, zaten sık wc ye gıden bırı ıdım. şimdi 10-15 dk.da wc ıhtıyacım oluyor. yatıyorum yanma baslıyor hoop bırdaha wc. ınan gecen gece uyurken tam 6 kere uyandım tuvalet ıcın mahvoldum oyle uykusuzum kı suan. ve korkuyorum acıkcası eger gebelıkte boyleyse hep boylemı devam edecek dıye endıse duydum.
tukettıgım tek sıvı su. ihtiyac duymasam onuda ıcmıcem artık. umarım gecıcıdır, cok yoruldum kac gundur.
Selam kızlar ya size ihtiyacım var kafam allak bullak regl 4 gün kala Laboquick erken gebelik testi yaptım ilk 10 dk negatif ti bu arada bundan önce 2 test silikti.
Çok üzüldüm ağladım sonra testi duvara attım negatif diye o kadar sert atmisim ki test parcalandi içinden bu düştü anlam veremiyorum t çizgisinde olmasi gerekirken neden yana kaymis ki bir bakın teste ne dediğimi anliyacaksiniz umarım bilen bir arkadas bana yardımcı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?